03-06-2012، 14:25
بهترین اهنگ سال جنیفر لوپز
|
متن و ترجمه ی آهنگ های درخواستی |
|||||
03-06-2012، 14:25
بهترین اهنگ سال جنیفر لوپز
16-06-2012، 9:50
متن اهنگ Good girl gone bad از Rihanna لطفا
16-06-2012، 10:43
لطفااهنگ دنس اگین واندرفلو راازجنیفروپیتبال بذارید
16-06-2012، 10:59
خواهشا آهنگ (از چی بگم) را از یاس بزار
21-06-2012، 16:29
سلام.اگه متن و ترجمه آهنگ safe&sound رو بزاری ممنون میشم.
10-07-2012، 12:43
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-07-2012، 12:51، توسط sepehr bball.)
سلام همه بچه ها به خاطر مشکلی که برای اکانتم پیش اومد نتونستم به تاپیک سر بزنم و از همتون معذرت میخوام
ترجمه ها از اولین به آخرین international love You put it down like New York City تو مثل شهر نیویورک رفتار میکنی I never sleep! من هیچوقت نمیخوابم Wild like Los Angeles (من)وحشی مثل لوس انجلس My fantasy! رویا و هوس من! Hotter than Miami داغ تر از میامی !I feel the heat گرما رو حس میکنم Ohh, Miss International love اوهههه، خانم عشق جهانی Ohh, Miss International love اوهه،خانمیه عشق بین المللی I don’t play football but I’ve touched down pretty much all around the world, all around the world من فوتبالیست نیستم اما بگی نگی دور دنیا رو گشتم ، دور دنیا رو !!! I don’t play baseball but I’ve hit a home run all around the world, all around the world من بیس بالیست نیستم اما دور دنیا رو میشناسم!دور دنیا !!! I’ve been to countries and cities I can’t pronounce تو کشورا و شهرایی بودم که نمیتونم اسمشونم درس بگم And the places on the globe I didn’t know existed جاهایی رو زمین که (حتی) نمیدونستم وجود دارن In Romania she pulled me to the side and told me Pit you تو رومانی یه دختره منو برد یه کناریو بهم گفت پیت(-بول) can have me and my sister میتونی منو خواهرمو داشته باشی In Lebanon yeah the women are bomb تو لبنان ارههه زنا عینه بمبن And in Greece you’ve guessed it the women are sweet فکرشو کرده بودی تو یونان زنا شیرینن Spinned all around the world but I ain’t gon’ lie there’s دور دنیا رو گشتم اما دروغ نمیگم nothing like Miami’s heat هیچ جا به گرمیه میامی نیست You put it down like New York City تو مثل نیو یورک رفتار میکنی I never sleep! من هیچ وقت نمیخوابم Wild like Los Angeles وحشی مثل لس انجلس My fantasy! رویا و هوس من Hotter than Miami داغ تر از میامی I feel the heat! من گرماتو حس میکنم Ohh, Miss International love اوهههه، خانم عشق جهانی Ohh , Miss International love اوهههه، خانم عشق جهانی .. and looking for visas و دنبال ویزا گشتن…. !Ain’t talking credit cards if you know what I mean با کارت اعتباری حرف نزن اگه میدونی منظورم چیه!!!! Uaaa, la cosa esta dura یهههه ، از بین چیزای اون دختره این از همه بهتره The woman gets down, if you know what I mean! زنا با این حال میکنن اگه بدونی چی میگم got everything on همه چی جور شده Some of the most beautiful women I’ve ever seen بعضی از قشنگ ترین زنایی که تا حالا دیدم In Brazil is freaky big oh booty and they bounce, blue تو برزیل بد جور بزرگن(بییییب) و غر میدن !yellow and green ابی و زرد و سبز En L.A. tengo la Mexicana, en New York tengo la… تو لوس انجاس و اون (دختره) مکزیزکی میرقصه ، تو نیویورک رقص مکزیکیه !He sido para todas las mujeres en Venezuela, muah من با همه زنای ونزوئلا بودم !Y en Miami tengo a cualquiera اره تا ابد رقص تو میامی You put it down like New York City تو مثل نیویورک رفتار میکنی I never sleep!من هیچ وقت نمیخوابم Wild like Los Angeles وحشی مثل لس انجلس My fantasy! رویا و هوس من Hotter than Miami داغتر از میامی I feel the heat! من گرماتو حس میکنم Ohh, Miss International love اوهههه، خانم عشق جهانی Ohh, Miss International love اوهههه، خانم عشق جهانی ! There’s not a place that your love don’t affect me baby جایی نیست که عشقت رو من اثر نکنه So don’t ever change پس هیچوقت عوض نشو I crossed the globe when I’m with you baby دور دنیا رو زیر پا گذاشتم وقتی با توام عزیزم Ayy ایییی Woah-oh ووووهوووهوو You put it down like New York City تو مثل نیو یورک رفتار میکنی I never sleep! من هیچ وقت نمیخوابم Wild like Los Angeles وحشی مثل لس انجلس My fantasy! رویا و هوس من Hotter than Miami داغتر از میامی I feel the heat من گرماتو حس میکنم! Ohh, Miss International love اوهههه، خانم عشق جهانی Ohh , Miss International love اوهههه، خانم عشق جهانی good girl gone bad اسم یک آلبوم ریحانا هست که سال 2007 بیرون داد کدوم آهنگش رو میخوای؟
10-07-2012، 13:20
ادیکتد تو یو شکیرا
10-07-2012، 13:44
good girl gone bad اسم یک آلبوم ریحانا هست که سال 2007 بیرون داد کدوم آهنگش رو میخوای؟
[/quote]خود اهنگ اصلیه good girl gone bad
14-07-2012، 12:36
خواهش میکنم ترجمه ی هر کدوم از اهنگ های ادام رو میتونین بذارین
17-07-2012، 18:44
adam lambert??
| |||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|