امتیاز موضوع:
  • 37 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

رسیدگی به شکایات درباره ی بسته شدن تاپیک ها

DodgyDodgyDodgyDodgyDodgyمن یه موضوع نوشتم تقریبا20 بیته بعد یه مدیر اومده نوشته کم محتوا و موضوع رو بسته یعنی چی لطفا رسیدگی کنید خواهشاcryingcryingcrying
هزار بار پ.خ داده برو موهاتو کوتاه کن گفتم نمیکنم!
میلیون بار گفته برو موهاتو کوتاه کن گفتم کوتاه نمیکنم!
حالا رفتم آرایشگاه ؛ شخمی ترین مدل مو رو ورداشته داره میزنه! Angry 
من... (به دلیل وجود کلمات نامناسب امکان پخش نیست)...!
ملت به مو نیاز نععععععرن!!! 6
پاسخ
 سپاس شده توسط ☣kHuN aShAm GiRlS☠
آگهی
من برای اولین بار تاپیک هام امروز بسته شد.به خاطر خراب بودن موتور جستو جو.هر چی جستوجو میکردم هیچ تاپیکی به غیر از اون نبود.
اکنون گور او را بس است

آنکه جهان اورا کافی نبود
پاسخ
 سپاس شده توسط -Edgar ، ☣kHuN aShAm GiRlS☠
نقل قول: رسیدگی به شکایات درباره ی بسته شدن تاپیک ها 16رسیدگی به شکایات درباره ی بسته شدن تاپیک ها 16رسیدگی به شکایات درباره ی بسته شدن تاپیک ها 16رسیدگی به شکایات درباره ی بسته شدن تاپیک ها 16رسیدگی به شکایات درباره ی بسته شدن تاپیک ها 16من یه موضوع نوشتم تقریبا20 بیته بعد یه مدیر اومده نوشته کم محتوا و موضوع رو بسته یعنی چی لطفا رسیدگی کنید خواهشارسیدگی به شکایات درباره ی بسته شدن تاپیک ها 16رسیدگی به شکایات درباره ی بسته شدن تاپیک ها 16رسیدگی به شکایات درباره ی بسته شدن تاپیک ها 16

لینک بدید

نقل قول: من برای اولین بار تاپیک هام امروز بسته شد.به خاطر خراب بودن موتور جستو جو.هر چی جستوجو میکردم هیچ تاپیکی به غیر از اون نبود.
مشکل از خود شما بود
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط ~JaSmIn~ ، ☣kHuN aShAm GiRlS☠
سلام تابیک من به نام تصادف وحشتناک رفته زباله دانی چرا؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=58861

این هم لینکش

تازه در عرض یک روز کلی بازدید داشته تصویر ناجور ادم بود درست ولی زدم بالای 18+به بالا در ضمن واسه کسانی که موتور سوار است اخطار هم است که کلاه بذارن و گواهینامه داشته باشن واسه موتور سواری پس اموزنده هم بوده
سپاس نمی بینم کو سپاس خیلی کمه فقط با یک کلیک ساده سپاس دهید
پاسخ
توی پ.خ بهتون گفتم

پاسخ
چرا وقتی موضوعی طرفدار داره می بندینش ؟خیلی بدین !Dodgy
پاسخ خصوصی بدین !بی زحمت
دوستان : هم سپاس هم نظر لطفاً !res2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برادر مثبت یک .....
خب خب خب !نظرتونو راجع به جنسیت نفر قبلیتون بگین !شاید میگه دختره ولی پسره شایدم... Big Grin

بیاین سر بزنید !فک کنم یه چیزایی براگفتن دارین !تشکر
رمانتیک ومثلاً قشنگ !
بچه های عشق کره جنوبی وهرکی دوس داشت بیاد تو !
پاسخ
نقل قول: چرا وقتی موضوعی طرفدار داره می بندینش ؟خیلی بدین !رسیدگی به شکایات درباره ی بسته شدن تاپیک ها 16
پاسخ خصوصی بدین !بی زحمت

لینک بدید تا بدونیم کدوم تاپیکو میگید

پاسخ
ببخشید من باید چی کار کنم که یک صفحه درست کنم لطفا کمکم کنیدConfused
پسری دختر زیبایی را دید و عاشق او شد چند ساعتی با هم قدم زدند که ناکهان بنز گران قیمتی

جلوی پای دختر ترمز زد دختر به پسر گفت خوش گذشتولی نمیتوانم تا اخر عمر پیاده باشم بای

سوار ماشین شد راننده گفت: خانملطفا پیاده بشید من راننده این آقا هستم Heart
پاسخ
نقل قول: ببخشید من باید چی کار کنم که یک صفحه درست کنم لطفا کمکم کنیدرسیدگی به شکایات درباره ی بسته شدن تاپیک ها 16
چی !؟ تاپیک(موضوع) رو میگید!؟ به برگ نخست همین تاپیک برید کامل گفته شده

پاسخ
سلام ببخشیدمن یک سوال داشتم من چندروزه میخوام موضوع مسابقه بزارم بعدبهم میگن باید باپویاهماهنگ کنی من منم بهش پ خ دادم اماکسی جواب ندادچرابه این مساعل رسیدگی نمیکنین

وقتی موضوع مسابقه گذاشتم بستنش گفتن بدون هماهنگی
❤خیــــلی سـخته عاشــق کسی باشی که روحشــم خبــر نداشـتته باشه ولی خیلی شرینه عاشــقانه یواشکی نگاهش کنی تو دلت بگی دوست دارم❤

سربزنی خوشحال میشم
شهرک دخترانhttp://urbsgirls.blogfa.com /
کلبه کوچک کودکان سرطانی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://ilove1320.blogfa.com
http://sherziba.loxblog.comנڵכ ּۅݜتﮧ ﮧاے נڵ
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان