امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خورش دال(دال عدس)

#1
خورش دال(دال عدس) 1
مواد لازم :

عدس قرمز 2 پیمانه
پیاز بزرگ 1 عدد
سیر له شده 2 تا 3 حبه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط 2 عدد
ادویه، زردچوبه، نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
تمبر هندی به میزان دلخواه(هر چه قدر که دوست دارید ترش باشد)


طرز تهیه:

اول عدس رو بشویید و سیب زمینی رو خرد کنید و توش بندازید و بذارید تا بپزن و کاملا کم آب بشن.
از طرفی سیر و پیاز رو با هم تفت بدید تا خوب سرخ بشن و بعد رب گوجه رو اضافه کنید و تفت بدید، بعد ادویه زردچوبه، نمک و فلفل بزنید و بریزید توی خورش.
شیره تمر هندی رو هم بگیرید و به خورش اضافه کنید و اجازه بدید تا خوب جا بیفته.

***نکات:

*به جای تمر هندی، میتونید بسته به ذائقه از لیمو عمانی یا آبلیمو هم استفاده کنید.

*موقع پخت عدس، کف سفیدی روی اون جمع میشه، تا میتونید اونو بگیرید و دور بریزید.

*این غذا باید تند و ترش و چرب باشه تا یه غذای اصیل جنوبی بشه!

*اگه دوست داشتید میتونید میزان رب رو کمتر کنید چون رنگ این غذا هر چی به نارنجی بزنه، قشنگتره!
پاسخ
 سپاس شده توسط بیتا55
آگهی
#2
اینجــآآ ؟؟
تک عکس هست !
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان