21-02-2014، 19:52
● مواد لازم : ...
پنیر محلی ۳۵۰ گرم
آرد نخود ۱۰ قاشق غذاخوری
جوش شیرین یک چهارم قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
آب به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن
● طرز تهیه :
ابتدا پنیر محلی را به تکه های ضخیم چهارگوش برش بزنید. آرد نخود، جوش شیرین، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و آب را به مقداری اضافه کنید که خمیر خامه مانند به دست بیاید. روغن را داغ کرده و تکه های پنیر را دانه به دانه در خمیر آماده شده فرو ببرید و سرخ کنید تا هر دو طرف طلایی شود. فلافل پنیر را با سس دلخواه سرو کنید.