طرز تهیه فلافل پنیر محلی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه فلافل پنیر محلی (/showthread.php?tid=90578) |
طرز تهیه فلافل پنیر محلی - tyjtfhdhr - 21-02-2014 ● مواد لازم : ... پنیر محلی ۳۵۰ گرم آرد نخود ۱۰ قاشق غذاخوری جوش شیرین یک چهارم قاشق مرباخوری نمک و فلفل به مقدار کافی آب به مقدار لازم روغن برای سرخ کردن ● طرز تهیه : ابتدا پنیر محلی را به تکه های ضخیم چهارگوش برش بزنید. آرد نخود، جوش شیرین، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و آب را به مقداری اضافه کنید که خمیر خامه مانند به دست بیاید. روغن را داغ کرده و تکه های پنیر را دانه به دانه در خمیر آماده شده فرو ببرید و سرخ کنید تا هر دو طرف طلایی شود. فلافل پنیر را با سس دلخواه سرو کنید. |