20-02-2014، 16:32
tahchin ته چین فیروز کوهی
مواد لازم برای ته چین فیروز کوهی
برنج:چهار پیمانه
سبزیپلویی: ۵۰۰ گرم
گوشت گوسفندی سردست:۲۵۰ گرم
چغندر:یک تا دو عدد
هویج:دو عدد
قیسی زردآلو: نصف پیمانه
پیاز:یک عدد
گَردِ لیمو: دو قاشق غذاخوری
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه:به مقدار لازم
طرز تهیه ته چین فیروز کوهی
این غذا بسیار خوشمزه و خوشرنگ است و با یکبار امتحان در برنامه غذایی شما جای خود را باز میکند. گوشت را شسته و در صورت دلخواه به صورت یک تکه یا خرد شده در میآوریم. پیاز را خرد کرده و گوشت را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم. فلفل و زردچوبه را به گوشت افزوده و به اندازه دو لیوان آب به آن اضافه کرده و میگذاریم پس از جوش آمدن با حرارت ملایم نیمپز شود.
برنج را خیس کرده و آبکش میکنیم. چغندر را پوست گرفته، حلقهحلقه برش میدهیم. هویج را هم به شکل مورب برش میزنیم. قیسی را شسته و خیس میکنیم.
مقداری روغن کف قابلمه ریخته، به اندازه یک کفگیر روی آن برنج میریزیم. گوشت نیمپز را قرار داده، روی آن گردلیمو میپاشیم. چغندر و هویج را روی گوشت قرار میدهیم، سپس یک لایه سبزی و یک لایه برنج میریزیم تا موادمان به صورت لایهای درون قابلمه ریخته شود. قیسیها را درون کمی روغن تفت داده، روی برنج میریزیم و به اندازه دو تا سه قاشق روغن روی برنج ریخته و آن را دم میکنیم.
مواد لازم برای ته چین فیروز کوهی
برنج:چهار پیمانه
سبزیپلویی: ۵۰۰ گرم
گوشت گوسفندی سردست:۲۵۰ گرم
چغندر:یک تا دو عدد
هویج:دو عدد
قیسی زردآلو: نصف پیمانه
پیاز:یک عدد
گَردِ لیمو: دو قاشق غذاخوری
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه:به مقدار لازم
طرز تهیه ته چین فیروز کوهی
این غذا بسیار خوشمزه و خوشرنگ است و با یکبار امتحان در برنامه غذایی شما جای خود را باز میکند. گوشت را شسته و در صورت دلخواه به صورت یک تکه یا خرد شده در میآوریم. پیاز را خرد کرده و گوشت را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم. فلفل و زردچوبه را به گوشت افزوده و به اندازه دو لیوان آب به آن اضافه کرده و میگذاریم پس از جوش آمدن با حرارت ملایم نیمپز شود.
برنج را خیس کرده و آبکش میکنیم. چغندر را پوست گرفته، حلقهحلقه برش میدهیم. هویج را هم به شکل مورب برش میزنیم. قیسی را شسته و خیس میکنیم.
مقداری روغن کف قابلمه ریخته، به اندازه یک کفگیر روی آن برنج میریزیم. گوشت نیمپز را قرار داده، روی آن گردلیمو میپاشیم. چغندر و هویج را روی گوشت قرار میدهیم، سپس یک لایه سبزی و یک لایه برنج میریزیم تا موادمان به صورت لایهای درون قابلمه ریخته شود. قیسیها را درون کمی روغن تفت داده، روی برنج میریزیم و به اندازه دو تا سه قاشق روغن روی برنج ریخته و آن را دم میکنیم.