![]() |
ته چین فیروز کوهی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: ته چین فیروز کوهی (/showthread.php?tid=90107) |
ته چین فیروز کوهی - tyjtfhdhr - 20-02-2014 tahchin ته چین فیروز کوهی مواد لازم برای ته چین فیروز کوهی برنج:چهار پیمانه سبزیپلویی: ۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی سردست:۲۵۰ گرم چغندر:یک تا دو عدد هویج:دو عدد قیسی زردآلو: نصف پیمانه پیاز:یک عدد گَردِ لیمو: دو قاشق غذاخوری روغن، نمک، فلفل و زردچوبه:به مقدار لازم طرز تهیه ته چین فیروز کوهی این غذا بسیار خوشمزه و خوشرنگ است و با یکبار امتحان در برنامه غذایی شما جای خود را باز میکند. گوشت را شسته و در صورت دلخواه به صورت یک تکه یا خرد شده در میآوریم. پیاز را خرد کرده و گوشت را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم. فلفل و زردچوبه را به گوشت افزوده و به اندازه دو لیوان آب به آن اضافه کرده و میگذاریم پس از جوش آمدن با حرارت ملایم نیمپز شود. برنج را خیس کرده و آبکش میکنیم. چغندر را پوست گرفته، حلقهحلقه برش میدهیم. هویج را هم به شکل مورب برش میزنیم. قیسی را شسته و خیس میکنیم. مقداری روغن کف قابلمه ریخته، به اندازه یک کفگیر روی آن برنج میریزیم. گوشت نیمپز را قرار داده، روی آن گردلیمو میپاشیم. چغندر و هویج را روی گوشت قرار میدهیم، سپس یک لایه سبزی و یک لایه برنج میریزیم تا موادمان به صورت لایهای درون قابلمه ریخته شود. قیسیها را درون کمی روغن تفت داده، روی برنج میریزیم و به اندازه دو تا سه قاشق روغن روی برنج ریخته و آن را دم میکنیم. |