انجمن های تخصصی  فلش خور
ته چین فیروز کوهی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: ته چین فیروز کوهی (/showthread.php?tid=90107)



ته چین فیروز کوهی - tyjtfhdhr - 20-02-2014

tahchin ته چین فیروز کوهی

مواد لازم برای ته چین فیروز کوهی
برنج:چهار پیمانه

سبزی‌پلویی: ۵۰۰ گرم

گوشت گوسفندی سردست:۲۵۰ گرم

چغندر:یک تا دو عدد

هویج:دو عدد

قیسی زردآلو: نصف پیمانه

پیاز:یک عدد

گَردِ لیمو: دو قاشق غذاخوری

روغن، نمک، فلفل و زردچوبه:به مقدار لازم

طرز تهیه ته چین فیروز کوهی

این غذا بسیار خوشمزه و خوش‌رنگ است و با یک‌بار امتحان در برنامه غذایی شما جای خود را باز می‌کند. گوشت را شسته و در صورت دلخواه به صورت یک تکه یا خرد شده در می‌آوریم. پیاز را خرد کرده و گوشت را به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. فلفل و زردچوبه را به گوشت افزوده و به اندازه دو لیوان آب به آن اضافه کرده و می‌گذاریم پس از جوش آمدن با حرارت ملایم نیم‌پز شود.
برنج را خیس کرده و آبکش می‌کنیم. چغندر را پوست گرفته، حلقه‌حلقه برش می‌دهیم. هویج را هم به شکل مورب برش می‌زنیم. قیسی را شسته و خیس می‌کنیم.
مقداری روغن کف قابلمه ریخته، به اندازه یک کفگیر روی آن برنج می‌ریزیم. گوشت نیم‌پز را قرار داده، روی آن گردلیمو می‌پاشیم. چغندر و هویج را روی گوشت قرار می‌دهیم، سپس یک لایه سبزی و یک لایه برنج می‌ریزیم تا موادمان به صورت لایه‌ای درون قابلمه ریخته شود. قیسی‌ها را درون کمی روغن تفت داده، روی برنج می‌ریزیم و به اندازه دو تا سه قاشق روغن روی برنج ریخته و آن را دم می‌کنیم.