01-01-2014، 14:47
در بیشتر غذاهای شمالی سیر، سبزیجات، تخممرغ، گردو و رب انار وجود دارند.
غذاهای شمالی بسیار خوشمزه و پرطرفدار هستند.
به گزارش تکناز از جمله غذاهای محلی شمال (به ویژه گیلان) می توان به اناربیج، ششانداز، شیرین تره، چخرتمه، نازخاتون، لونگی، واویشکا، ترش شامی، خولی آش و ... اشاره کرد.
البته شمالی ها انواع ترشی، کلوچه، رب و مربا نیز دارند که بسیار خوش طعم و لذیذ هستند. در این مطلب سریالی و ادامهدار، چندین غذای شمالی را به شما آموزش داده ایم. امید که مورد توجه قرار گیرد.
البته شمالی ها انواع ترشی، کلوچه، رب و مربا نیز دارند که بسیار خوش طعم و لذیذ هستند. در این مطلب سریالی و ادامهدار، چندین غذای شمالی را به شما آموزش داده ایم. امید که مورد توجه قرار گیرد.
میرزا قاسمی
مواد لازم
• 10 عدد بادنجان متوسط
• 5 عدد تخم مرغ
• یک بوته سیر
• یک كیلوگرم گوجه فرنگی
• 200 گرم كره یا روغن
• زردچوبه و نمك و فلفل سیاه
طرز تهیه
1. بادنجان ها را کبابی و سپس آن ها را ساطوری کنید. سیرها را رنده کنید و در تابه کمی تفت دهید. بادنجان ها را هم تفت دهید تا روغن بیندازند. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.
2. گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید، خرد و به مخلوط بادنجان ها اضافه کنید.
3. آب مواد که گرفته شد، تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا سفت شوند. این غذا را گرم سرو کنید.
4. شمالی ها آن را با برنج میل می کنند، اما با نان هم بسیار خوشمزه است. [/font][/size][/color]
مواد لازم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[color][size][font]
• 10 عدد بادنجان متوسط
• 5 عدد تخم مرغ
• یک بوته سیر
• یک كیلوگرم گوجه فرنگی
• 200 گرم كره یا روغن
• زردچوبه و نمك و فلفل سیاه
طرز تهیه
1. بادنجان ها را کبابی و سپس آن ها را ساطوری کنید. سیرها را رنده کنید و در تابه کمی تفت دهید. بادنجان ها را هم تفت دهید تا روغن بیندازند. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.
2. گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید، خرد و به مخلوط بادنجان ها اضافه کنید.
3. آب مواد که گرفته شد، تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا سفت شوند. این غذا را گرم سرو کنید.
4. شمالی ها آن را با برنج میل می کنند، اما با نان هم بسیار خوشمزه است. [/font][/size][/color]