![]() |
آموزش 1 غذای خوشمزه شمالی !+ تصاویر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: آموزش 1 غذای خوشمزه شمالی !+ تصاویر (/showthread.php?tid=77797) |
آموزش 1 غذای خوشمزه شمالی !+ تصاویر - Apathetic - 01-01-2014 در بیشتر غذاهای شمالی سیر، سبزیجات، تخممرغ، گردو و رب انار وجود دارند.
غذاهای شمالی بسیار خوشمزه و پرطرفدار هستند.
به گزارش تکناز از جمله غذاهای محلی شمال (به ویژه گیلان) می توان به اناربیج، ششانداز، شیرین تره، چخرتمه، نازخاتون، لونگی، واویشکا، ترش شامی، خولی آش و ... اشاره کرد.
البته شمالی ها انواع ترشی، کلوچه، رب و مربا نیز دارند که بسیار خوش طعم و لذیذ هستند. در این مطلب سریالی و ادامهدار، چندین غذای شمالی را به شما آموزش داده ایم. امید که مورد توجه قرار گیرد. میرزا قاسمی
مواد لازم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[color][size][font]![]() • 10 عدد بادنجان متوسط • 5 عدد تخم مرغ • یک بوته سیر • یک كیلوگرم گوجه فرنگی • 200 گرم كره یا روغن • زردچوبه و نمك و فلفل سیاه طرز تهیه 1. بادنجان ها را کبابی و سپس آن ها را ساطوری کنید. سیرها را رنده کنید و در تابه کمی تفت دهید. بادنجان ها را هم تفت دهید تا روغن بیندازند. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. 2. گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید، خرد و به مخلوط بادنجان ها اضافه کنید. 3. آب مواد که گرفته شد، تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا سفت شوند. این غذا را گرم سرو کنید. 4. شمالی ها آن را با برنج میل می کنند، اما با نان هم بسیار خوشمزه است. [/font][/size][/color] |