نظرسنجی: چطور بود؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب
بدک نبود
[نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوال شرعی(خیلی باحال)

سلام.
امیدوارم خوشتون بیاد!!!
سوال شرعی
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت علمای محترم ...
در یک روز کاری ساعت 7صبح میخواستم اتومبیلم را از پارکینگ بیرون بیاورم.دیدم ماشینی جلوی درب منزل راه را بر من بسته...
در همین لحظه یک نفر به کمکم آمد و با راهنمایی او و 19 بار عقب و جلو کردن ماشین را از پارکینگ خارج کردم .واز آنجا که خسته اش کرده بودم در راه خدا 5 هزار تومن به او دادم.
مشکل اینجاست، حال که خواستم حرکت کنم ، همون شخص سوار همان ماشینی که راه را بر من بسته بود شد و حرکت کرد.
از نظر شرعی کشتن این شخص جایز میباشد یا خیر؟!!!!

نظر و سپاس یادت نره!!!HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=73282
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=71238
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=69739 ]
پاسخ
 سپاس شده توسط ayshaaa.1381 ، YAS007 ، Navisa. ، reza40 ، HOSEINY_24 ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، کیمیانا ، www.sara.love ، هاکان ، ×●SomeOne●× ، ayda1383 ، sara1112 ، arooos ، shawkila ، شارمیتا ، sosun24 ، امیرکولاک ، ♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ ، aida.kh ، pegah 13 ، امیرحسین خفن ، zahra160 ، The Light ، *isan* ، ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ ، EHSAN$$ ، سانا50 ، کلوپاترا ، shirin.98 ، روناز ، مهتاب17 ، $$$danial$$$ ، aliakbar2646 ، ندا2000 ، mario007 ، تنهای تنها ... ، king of games ، eli ......... ، Brooklyn Baby ، ساحل007 ، kimia.1381 ، ツClas$i☪ J☯ ツ ، پيشي ي ملوس ، **erika** ، رونیکاا ، xx_sina_xx ، Snow-Girl ، baaran ، Samaneh77 ، خانوم دکتر ، نسترن jc ، maryamam ، ♥غم کده♥ ، ایلگار
آگهی
من فتوا اعلام ميكنم كشتنش جايز استBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
بهترين عشق اينست كه بزاري يكي ديگه خوشبختش كند
پاسخ
 سپاس شده توسط k.i.m.i.a s.a.f.a.e.e
100 درصد جایزهBig GrinBig GrinBig Grin
دَلقــَــک بـازیـــآت

دیــــــــوُوُنــَم کـــَـرد
پاسخ
متن تاپیکو بیخیال نظر سنجی منو کشته اخه خواهر من نظر سنجی یعنی این که نظر افراد رو ازشون بپرسی نه اینکه شما اومد فقط 2گزینه خوب بود و بدک نبود گذاشتی شاید یکی بدش بیاد یا خیلی خوشش بیاد باید گزینه بد بود یا عالی بود هم داشته باشهHuh
پاسخ
  • باید از درخت سر کوچه سروته اویزونش کرد تا عبرت دیگران بشهAngel

پاسخ
به نظر من بهتره توی سایت به شخص خاصی هم اشاره نکنید تا به کسی بی احترامی نکنی
پاسخ
 سپاس شده توسط pegah-p ، k.i.m.i.a s.a.f.a.e.e
خونش بر تو حلال و هر کاری که می خواهی بکن!
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سوال شرعی(خیلی باحال) 1
پاسخ
اگه با همون ماشین بزنیش کاملا جایزه کشتنش. خخخخخخخخخخخخ
پاسخ
 سپاس شده توسط k.i.m.i.a s.a.f.a.e.e

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان