03-11-2015، 21:05
من هر وقت میرم اینستاگرام؛
.
.
.
حس میکنم با پیکان رفتم نیاوران! O_O
بس که ملت همه شاخ و خفن و خوشگلن
فقط انگار من زامبیم این وسط !
--------------------------------------------------------------------------------
اینروزا همش به مامانم میگم اگه من یه روز نذر کردم و خواستم نذری بدم حتما فست فود می دم والا مردم مردن بس که قیمه وقورمه خوردن
--------------------------------------------------------------------------------
خود ابوالفضل پور عرب به جاى اينكه بره خونه خودشون
.
.
.
.
.
.
.
.
.
چند بار اشتباهى رفته خونه فريبرز عرب نيا!!!
به شوهرم گفتم فردا مامانت برا ناهار میاد پیشمون برو برنج و گوشت و مرغ بگیر
.
.
.
.
.
.
کوکو سیب زمینی درست کنم
ﺣﺎﺿﺮﻡ ﯾﮏ ﻣﯿﻠﯿﺎﺭﺩ ﺧﺮﺝ ﮐﻨﻢ ﺗﺎ ﺧﻨﺪﻩ ﺑﯿﺎﺩ ﺭﻭ ﻟﺒﺎﯼ ﺑﭽﻪ
ﻫﺎﯼ گروهfrown
.
.
.
.
ﻓﻌﻼ ﻧﺨﻨﺪﯾﺪ .....
ﻫﺰﺍﺭﻭ ﺩﻭﯾﺴﺖ ﺗﻮﻣﻦ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻧﺪﺍﺭﻡ...frown
میگن تو قیامــت تک تک دیوارها و مبل ها و فرش هایی که بهشون دماغ مالیدی
میان شهادت میدن !!!
حالا دیگه خود دانید !
اگه گفتید شباهت “زن” با “گردباد” چیه؟
جفتشون اول که میان با هیجان وارد زندگیت میشن..
و جفتشون موقع رفتن خونه، ماشین، و همه زندگیتو با خودشون می برن
به حیف نون میگن عجب مملکت خر تو خری داریم میگه آره بابا من 3 بار رفتم سربازی هیچکی نفهمید!
چند روزه بدجور سرما خوردم
دیشب مامانم میگه پسرم فردا نرو دانشگاه، عزیزم استراحت کن!
منم نرفتم.
هیچی دیگه از صب ساعت 6 دارم کابینتا رو دستمال میکشم
بعدش باید دیوارای آشپزخونه رو تمیز کنم
الانم داره فرشای پذیرائی رو جمع میکنه که بشورم !!!!!
یه دوست چینی داشتم !
مریض شد
براى عیادتش رفتم بیمارستان
کنار تختش واسادم …
دوست چینیم بهم گفت : چینگ چونگ چَن چووون…
جون داد بدبخت…!!!
براى ترجمه این جمله رفتم چین…
اونجا از یه مرد چینی معنیش رو پرسیدم
اون مرد چینی بهم گفت :
پاتو از رو شیلنگ اکسیژن وردار کصافططط !!!!!!!
اگه دیدی یه سوسک پشت و رو افتاده و داره دست و پا می زنه، فکر نکن با دمپائی زدنش... داره به قیافه تو می خنده !!!!
حیف نون تو لندن راننده تاکسی میشه. ازش می پرسن سختت نیست فرمون سمت راسته؟ میگه نه ففظ هر وقت تف میکنم میوفته رو مسافر !!!!
خانومه دوقلو حامله بوده، نه ماهش تموم میشه اما نمیزاد. از شکمش عکس رنگی میگیرن میبینن پسره بند ناف دختره رو گرفته و میگه:بی غیرتم اگه بذارم لخت بری بیرون !!!!!!!
نظر یادتون نره دوستان !:491::491::491:
.
.
.
حس میکنم با پیکان رفتم نیاوران! O_O
بس که ملت همه شاخ و خفن و خوشگلن
فقط انگار من زامبیم این وسط !
اینروزا همش به مامانم میگم اگه من یه روز نذر کردم و خواستم نذری بدم حتما فست فود می دم والا مردم مردن بس که قیمه وقورمه خوردن
خود ابوالفضل پور عرب به جاى اينكه بره خونه خودشون
.
.
.
.
.
.
.
.
.
چند بار اشتباهى رفته خونه فريبرز عرب نيا!!!
به شوهرم گفتم فردا مامانت برا ناهار میاد پیشمون برو برنج و گوشت و مرغ بگیر
.
.
.
.
.
.
کوکو سیب زمینی درست کنم
ﺣﺎﺿﺮﻡ ﯾﮏ ﻣﯿﻠﯿﺎﺭﺩ ﺧﺮﺝ ﮐﻨﻢ ﺗﺎ ﺧﻨﺪﻩ ﺑﯿﺎﺩ ﺭﻭ ﻟﺒﺎﯼ ﺑﭽﻪ
ﻫﺎﯼ گروهfrown
.
.
.
.
ﻓﻌﻼ ﻧﺨﻨﺪﯾﺪ .....
ﻫﺰﺍﺭﻭ ﺩﻭﯾﺴﺖ ﺗﻮﻣﻦ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻧﺪﺍﺭﻡ...frown
میگن تو قیامــت تک تک دیوارها و مبل ها و فرش هایی که بهشون دماغ مالیدی
میان شهادت میدن !!!
حالا دیگه خود دانید !
اگه گفتید شباهت “زن” با “گردباد” چیه؟
جفتشون اول که میان با هیجان وارد زندگیت میشن..
و جفتشون موقع رفتن خونه، ماشین، و همه زندگیتو با خودشون می برن
به حیف نون میگن عجب مملکت خر تو خری داریم میگه آره بابا من 3 بار رفتم سربازی هیچکی نفهمید!
چند روزه بدجور سرما خوردم
دیشب مامانم میگه پسرم فردا نرو دانشگاه، عزیزم استراحت کن!
منم نرفتم.
هیچی دیگه از صب ساعت 6 دارم کابینتا رو دستمال میکشم
بعدش باید دیوارای آشپزخونه رو تمیز کنم
الانم داره فرشای پذیرائی رو جمع میکنه که بشورم !!!!!
یه دوست چینی داشتم !
مریض شد
براى عیادتش رفتم بیمارستان
کنار تختش واسادم …
دوست چینیم بهم گفت : چینگ چونگ چَن چووون…
جون داد بدبخت…!!!
براى ترجمه این جمله رفتم چین…
اونجا از یه مرد چینی معنیش رو پرسیدم
اون مرد چینی بهم گفت :
پاتو از رو شیلنگ اکسیژن وردار کصافططط !!!!!!!
اگه دیدی یه سوسک پشت و رو افتاده و داره دست و پا می زنه، فکر نکن با دمپائی زدنش... داره به قیافه تو می خنده !!!!
حیف نون تو لندن راننده تاکسی میشه. ازش می پرسن سختت نیست فرمون سمت راسته؟ میگه نه ففظ هر وقت تف میکنم میوفته رو مسافر !!!!
خانومه دوقلو حامله بوده، نه ماهش تموم میشه اما نمیزاد. از شکمش عکس رنگی میگیرن میبینن پسره بند ناف دختره رو گرفته و میگه:بی غیرتم اگه بذارم لخت بری بیرون !!!!!!!
نظر یادتون نره دوستان !:491::491::491: