05-02-2014، 11:49
سس کارامل:موادلازم:شکر(نرم ودانه ریز)سه چهارم پیمانه(120گرم).کره(ذوب شده)50گرم.خامه:یک ویک دوم پیمانه(300گرم.)روش تهیه:درقابلمه ای شکرراروی حرارت ملایم قراردهیدتاذوب شودامانسوزد.(درطی زمان ذوب شدن شکرحتماتابه رابه صورت دورانی حرکت دهیدتاشکردرتمام قسمتهای تابه به صورت یکنواخت ذوب شود.2-پس ازذوب شدن شکروقهوه ای رنگ شدن آن کره رااضافه کنید.وباقاشق چوبی مرتباهم بزنید.3-سپس خامه رااضافه کنیدومجددابه صورت مرتب باقاشق هم بزنیدتاسس غلیظی حاصل شود.درصورت سفت شدن شکربه هم زدن آن روی حرارت ادامه دهیدتاسس غلیظ یکدستی آماده شود.4-سس راازروی حرارت برداریدوبگذاریدتابه مدت2تا3دقیقه دردمای محیط کمی خنک شودسپس آنراسروکنید.درشماره2سس پرتقال وآناناسرومیگم فقط سپاسوبزن