07-09-2013، 9:00
سلام من قبلا این شیرینی رو درست کردم البته بدون خامه
3عدد تخم مرغ
1فنجان ارد
1قاشق مربا خوری بکینگ پودر
1/2 مربا خوری وانیل
1فنجان شکر
اول از همه زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنید بعد زرده را در یک ظرف و سفیده را در ظرف دیگر بریزید . وانیل را با زرده هم میزنیم تا رنگ ان تغییر کرده و کمی غلیظ شود . سفیده را در ظریفی دیگر هم میزنیم و سپس شکر را به ان اضافه کنید ان قدر به هم بزنید که هم پف کند و هم از ظرف نریزد . بعد زرده و سفیده را با هم مخلوط کنید و انقدر بهم بزنید تا یک نواخت شود سپس ارد و بکینگ پودر را که قبلا با هم مخلوط کرده و الک کرده ایم را در چند مرحلا به مواد اضافه میکنیم تا گلوله نشود سپس مایع را در ظرف مخصوص ریخته و داخل فر قرار دهید این شیرینی یه زودی اماده میشود به همین خاطر کمتر از5 دقیقه زمان میبرد همچنین حواستان به شیرینی ها باشد تا نسوزد.
خیلی اسونه حتما درست کنیدو بگید چه طور شد؟؟؟؟
3عدد تخم مرغ
1فنجان ارد
1قاشق مربا خوری بکینگ پودر
1/2 مربا خوری وانیل
1فنجان شکر
اول از همه زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنید بعد زرده را در یک ظرف و سفیده را در ظرف دیگر بریزید . وانیل را با زرده هم میزنیم تا رنگ ان تغییر کرده و کمی غلیظ شود . سفیده را در ظریفی دیگر هم میزنیم و سپس شکر را به ان اضافه کنید ان قدر به هم بزنید که هم پف کند و هم از ظرف نریزد . بعد زرده و سفیده را با هم مخلوط کنید و انقدر بهم بزنید تا یک نواخت شود سپس ارد و بکینگ پودر را که قبلا با هم مخلوط کرده و الک کرده ایم را در چند مرحلا به مواد اضافه میکنیم تا گلوله نشود سپس مایع را در ظرف مخصوص ریخته و داخل فر قرار دهید این شیرینی یه زودی اماده میشود به همین خاطر کمتر از5 دقیقه زمان میبرد همچنین حواستان به شیرینی ها باشد تا نسوزد.
خیلی اسونه حتما درست کنیدو بگید چه طور شد؟؟؟؟