27-07-2013، 14:20
مواد لازم:
▪ ماهی قزل آلا، ۱ عدد
▪ گوجه فرنگی حلقه شده، ۲ عدد
▪ لیمو ترش تازه حلقه شده، ۱ عدد
▪ نمک، به مقدار لازم
▪ پودر زنجبیل، به مقدار لازم
▪ سیر و شوید تازه، به مقدار لازم
● طرز تهیه:
بهترین روش طبخ برای ماهی قزل آلا به این نحو است که ماهی را شسته و بعد از تمیزکردن داخل شکم آن را کمی سیرتازه بمالید و مقداری پودر زنجبیل و نمک به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شکم قرار داده و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند.
بعد از یک ساعت ماهی را از یخچال بیرون بیاورید و با استفاده از برس آشپزخانه کمی روغن( حدود نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون) روی آن بمالید.
روی کاغذ آلومینیوم چند حلقه گوجه فرنگی بگذارید و بعد چند حلقه لیموترش و بعد ماهی را روی گوجه و لیموترش قرار دهید.
سپس دوباره لیموترش و گوجه فرنگی روی ماهی بچینید و کاغذ را محکم ببندید و در فر روی میلههای وسط با درجه حرارت ۲۵۰ـ۲۲۰ درجه سانتیگراد بگذارید.
در مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه ماهی آماده میشود و عصاره گوجه و لیموترش به خورد ماهی میرود. غذای بسیار خوشمزهای است.