(02-07-2017، 4:13)eɴιɢмαтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-07-2017، 4:12)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-07-2017، 4:07)eɴιɢмαтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-07-2017، 4:04)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-07-2017، 4:03)eɴιɢмαтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سپاس ميخواي چيكار :/
من ؟ :|
نه گفتم ینی فکری چیزی نکنی سپاس ندادم :|
اصن سپاس بخوره فرق سرت سپاس میخوایم چیکار ..
مسخره :|
فوش لازمه ب هرحال . ولي خب :|
حرص نخور .. بعدا بت میگم کجا فوش بدی بم : |
ميدونم خودم :|
خوبي الان ؟
سوالت خیلی یهویی بود :/
چرا بد باشم
پاشو برو اون یکی سوالتو بپرس مونده !
(02-07-2017، 4:18)eɴιɢмαтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-07-2017، 4:16)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-07-2017، 4:11)eɴιɢмαтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-07-2017، 4:08)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-07-2017، 3:59)eɴιɢмαтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
كمتر شده باور كن : |
امسال بخور و بخواب تعطيل (((:
الانم ميبيني بيدارم بيخوابي زده ب كلم ((:
ینی نمیخوابی که فیلم ببینی ؟ :|
: || بيخيال آقا
کنکور داری راستی تو ؟ o_o
يادت افتاد الان ؟ : (
شتتت ديدي چي شد ؟
آره بالاخره D:
چیشد ؟؟