21-07-2018، 18:31

مواد لازم :
کره : ۱۰۰ گرم
روغن جامد : ۱۰۰ گرم
پودر شکر : ۷۵ گرم
آرد ذرت : ۶۵ گرم
آرد سفید قنادی : ۲۰۰ گرم
بیکینگ پودر : ۱/۸ قاشق چایخوری
وانیل : ۱/۸ قاشق چایخوری
پودر هل : ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه :
آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.
در ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.
پودر قند را اضافه کنید و ۴ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
خمیر را جمع کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید.
و با فاصله ۲ سانت از هم در سینی فر بچینید.
به مدت ۲۰ دقیقه در فری که از قبل با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید.