10-03-2018، 13:05
مواد لازم برای تهیه لازانیای ایتالیایی:
خمیر لازانیای آماده:یک بسته
گوشت چرخ کرده:نیم کیلو
پیاز سرخ شده:۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی:یک قاشق سوپخوری
سس سفید:۲ فنجان
پنیر پیتزا:۲۰۰ گرم
روغن:۱۰۰گرم
طرز تهیه لازانیا:
گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ شده و ۲ قاشق سوپخوری روغن تفت می دهیم و می گذاریم با یک لیوان آب بپزد تا به روغن بیفتد . رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را میزان می کنیم. از این مایه گوشتی برای انواع غذاهای ماکارونی و لازانیا استفاده می کنیم.
برای پخت خمیر لازانیا ( مثل ماکارونی ) ، در یک قابلمه بزرگ آب ریخته، می گذاریم تا آب به جوش آید. نمک و مقداری روغن برای جلوگیری از چسبیدن خمیرها به آب می افزاییم. بعد از آن خمیرها را در آب در حال جوش ریخته و بعد از چند جوش و نرم شدن خمیر آن را در یک آبکش ریخته و بلافاصله روی آن آب سرد می ریزیم تا خمیرها به هم نچسبند. سپس به آرامی خمیرها را بر داشته و روی یک پارچه تمیز می گذاریم تا آب آن مقداری گرفته شود . توجه کنید که موقع برداشتن از آبکش، خمیرها پاره نشوند. حالا خمیر لازانیا آماده است تا مواد گوشتی را روی آن قرار دهیم.
در ظرف تفلون یا پیرکس مناسب، ۲ قاشق سوپخوری روغن آبکرده و یک ردیف خمیر لازانیا قرار می دهیم و یک ردیف پنیر رنده شده و مقداری از مایه گوشتی و سس سفید را روی آن می ریزیم. سپس روی آن یک ردیف دیگر خمیر لازانیا و سس سفید ومایه گوشتی و پنیر رنده شده ریخته و به همین صورت ادامه می دهیم. ظرف را روی پنجره بالای فر قرار می دهیم تا با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت بماند و پنیر روی آن کمی برشته شود. خمیر لازانیای آماده را می توانید از سوپرها نیز تهیه کنید.
طرز تهیه سس سفید برای لازانیا
مواد لازم:
کره:۵۰ گرم
آرد سفید:۲ قاشق سوپخوری
شیر:۲ فنجان
نمک و فلفل:به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
کره را آب کرده و آرد را با آن کمی تفت می دهیم. شیر را به تدریج اضافه می کنیم تا سس صاف و یکنواخت و غلیظ شود. سپس نمک و فلفل را اضافه می کنیم. حالا سس آماده مصرف است.
نوع دیگر تهیه لازانیا,ساده و خوشمزه:
مواد لازم:
خمیر لازانیای آماده:۲بسته
قارچ:نیم کیلو
پنیر پیتزا:۲۰۰ گرم
سس سفید:۲ فنجان
پیاز سرخ شده:۲ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی:۲ قاشق سوپخوری
فلفل سبز و قرمز دلمه ای:از هر کدام یک عدد
روغن:۱۰۰ گرم
نمک و فلفل:به مقدار لازم
طرز تهیه:
فلفل دلمه ایها را شسته و به صورت خلالهای باریک خرد می کنیم و با ۲ قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم. پیاز سرخ شده و رب را اضافه کرده و می گذاریم با یک فنجان آب کمی بجوشد . قارچ را شسته و به صورت حلقه حلقه خرد کرده به آن اضافه می کنیم و نمک و فلفل آن را میزان می کنیم. سپس خمیر لازانیا را مانند ماکارونی پخته و مطابق روش قبلی عمل می کنیم.
نکات تغذیه ای در مورد لازانیا:
لازانیا ، علاوه بر اینکه غذایی لذیذ و مقوی است. همچنین باب طبع کودکان نیز است. افرادی نیز که از لاغری رنج می برند می توانند با خوردن این غذا انرژی زیادی به بدنشان برسانند.