موضوعها: 190
سپاس ها 1005
سپاس شده 1215 بار در 694 ارسال
حالت من: هیچ کدام
اینکه در گذشته در ادیانی مثل اسلام خودارضاعی مورد نکوهش قرار می گرفته واسه این بوده که برای این دین ها زاد و ولد که مقدمه ش ازدواج هست خیلی مهم بوده. یعنی این ایدئولوژی ها اکثراً کارشون با نیروی نظامی و اقتصادی پیش می رفته که لازمه ش نیرویهای مردمی بوده. حالا اینکه سطح زندگی شون چطور بوده باشه قدیم مهم نبوده. طرف توی خونه کاهگلی با یک لقمه نون و پنیر هم می تونسته سر بکنه. واسه همین نفس زاد و ولد و تولید مثل واسه گسترش دین خیلی مهم بوده. واسه همین خودارضاعی که به نوعی میانبُر محسوب می شده مانع برتری این دین ها می شده و امرِ مذموم و بدی بوده. وگرنه امروز از لحاظ پزشکی مشخص شده حد متعادلش فرقی یا مقاربت واقعی با پارتنر نداره. یه نوع خرافه قدیمی بوده که بیشتر دلیل ایدئولوژیک داشته تا دلیل علمی و تجربی، مثل خیلی مفاهیم دینیِ دیگه مثل جن که شخص مجنون و روانی رو اینطوری بیماریش رو توجیه می کردند اما امروز با دارو رفع و رجوع میشه معمولا.
این حرف ها جز اینکه به نوجوون ها بخصوص حالا که سن بلوغ پایین اومده و معمولا هم افراد دیر وارد اجتماع و بازار کار می شن و تا دانشگاه معمولا امکان پیدا کردن پارتنر براشون نیست، فشار وارد بکنه فایدۀ دیگه ای نداره. یعنی عملا علاوه بر فشار وجدانیِ دینی یک فشار دروغین پزشکی هم بر اون ها وارد میکنه که همه واهی هست.
موضوعها: 636
سپاس ها 8915
سپاس شده 28327 بار در 10505 ارسال
حالت من:
بنظر من هیچ راهی بهتر از طب اسلامی نیست!
موضوعها: 234
سپاس ها 11421
سپاس شده 13289 بار در 6059 ارسال
حالت من: هیچ کدام
08-09-2017، 10:22
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-09-2017، 10:25، توسط ÆMÆշЇÑζ.)
اینکار هم واسه پسر هم واسه دختر فاجعه امیزه..
ولی فک نکنم خوب باشه این پست تو انجمن O_O
اخه میانگین سنی انجمن ۱۵هه..اینطوری بیشتر مشتاق میشن بفهمن چیه...
مثلا یه دختر بچه ۱۴ ساله یا یه پسر ۱۲ ساله بعد دیدن این مطلب شزوع میکنه یه سرچ کردن و اشنا شدن با این عمل زشت...
شاید ببندن مدیرا :|