04-05-2015، 8:01
طرزتهیه پلو قارچ با ریحان,طرز تهیه قارچ پلو,طرزتهیه قارچ پلو,انواع پلو,انواع چلو,کته,پخت برنج
مواد لازم برای 2 نفر
برنج 2 پیمانه
قارچ 1 پیمانه، نصف یا چهار قاچ شده
سیر 1 حبه، ریز شده
فلفل سبز یا قرمز 1 تا 2 عدد، ریز شده
پیاز 1 عدد، کوچک و ریز شده
فلفل دلمه سبز 1 عدد کوچک و خرد شده
سویا سس 1 تا 2 قاشق غذاخوری
لوبیا سبز پخته 4 تا 5 عدد، بلند خرد شده
برگ تازه ریحان 15 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
روش تهیه
مرحله 1 - در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را به آن بیفزایید. تفت دهید تا نرم شده ولی رنگ آن عوض نشود.
مرحله 2 - سیر و فلفل ریز شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ سیر کمی عوض شود.
روش تهیه ی پلو قارچ با ریحان - آکا
مرحله 3 - لوبیا سبز، فلفل دلمه و قارچ های دو نیم شده یا چهار قاچ شده را افزوده و با حرارت ملایم تفت دهید تا وقتی قارچ ها نرم شوند. نمک، فلفل و سویا سس را نیز بیفزایید و در آخر برگ های ریحان را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.
مواد لازم برای 2 نفر
برنج 2 پیمانه
قارچ 1 پیمانه، نصف یا چهار قاچ شده
سیر 1 حبه، ریز شده
فلفل سبز یا قرمز 1 تا 2 عدد، ریز شده
پیاز 1 عدد، کوچک و ریز شده
فلفل دلمه سبز 1 عدد کوچک و خرد شده
سویا سس 1 تا 2 قاشق غذاخوری
لوبیا سبز پخته 4 تا 5 عدد، بلند خرد شده
برگ تازه ریحان 15 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
روش تهیه
مرحله 1 - در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را به آن بیفزایید. تفت دهید تا نرم شده ولی رنگ آن عوض نشود.
مرحله 2 - سیر و فلفل ریز شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ سیر کمی عوض شود.
روش تهیه ی پلو قارچ با ریحان - آکا
مرحله 3 - لوبیا سبز، فلفل دلمه و قارچ های دو نیم شده یا چهار قاچ شده را افزوده و با حرارت ملایم تفت دهید تا وقتی قارچ ها نرم شوند. نمک، فلفل و سویا سس را نیز بیفزایید و در آخر برگ های ریحان را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.