سلام بچه ها می دونم شاید این موضوع به نظرتون بدرد نخور باشه ولی بخونینش خلاصه کردم حوصلتون سر نره وبا توجه به این که
بیشترتون تو نمازهای واجبتون موندین دیگه داخل بحث نمازش نمی شم ماه رجب و ماه شعبان و ماه رمضان شرافت زیادی
دارند و در فضیلت آنها روایات بسیاری وارد شده است. از حضرت رسول (صلى الله علیه و آله) روایت شده كه: ماه رجب ماه
بزرگ خدا است و ماهى در حرمت و فضیلت به آن نمىرسد و جنگیدن با كافران در این ماه حرام است و رجب ماه خدا است و
شعبان ماه من است و ماه رمضان ماه امت من است كسى كه یك روز از ماه رجب را روزه بگیرد، موجب خشنودى خدای
بزرگ میگردد و غضب الهى از او دور می گردد و درى از درهاى جهنم بر روى او بسته گردد.
خب کاری که خیلی آسونه وهممونم بلدیم اینه که اینا رو بگیم از صبح تا شبم برای گفتنشون وقت داریم
سبحان الله والحمدالله ولا الله الا الله والله اکبر(3بار)
لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم (3بار)
صلوات (3بار)
اللهم اغفر المومنین و المومنات والمسلمین والمسلمات(من احیاء منهم ولاموات) (3بار)
استغفرالله ربی واتوبی الیه (400 بار خیلی آسونه جدی می گم امتحان کردم)
آیه الکرسی وسوره حمد(الحمدالله رب ....)وتوحید وفلق وناس وکافرون (3بار)
راستی اگه اول وآخر و وسط ماهم غسل کنین همه گناهاتون پاک می شه
بیشترتون تو نمازهای واجبتون موندین دیگه داخل بحث نمازش نمی شم ماه رجب و ماه شعبان و ماه رمضان شرافت زیادی
دارند و در فضیلت آنها روایات بسیاری وارد شده است. از حضرت رسول (صلى الله علیه و آله) روایت شده كه: ماه رجب ماه
بزرگ خدا است و ماهى در حرمت و فضیلت به آن نمىرسد و جنگیدن با كافران در این ماه حرام است و رجب ماه خدا است و
شعبان ماه من است و ماه رمضان ماه امت من است كسى كه یك روز از ماه رجب را روزه بگیرد، موجب خشنودى خدای
بزرگ میگردد و غضب الهى از او دور می گردد و درى از درهاى جهنم بر روى او بسته گردد.
خب کاری که خیلی آسونه وهممونم بلدیم اینه که اینا رو بگیم از صبح تا شبم برای گفتنشون وقت داریم
سبحان الله والحمدالله ولا الله الا الله والله اکبر(3بار)
لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم (3بار)
صلوات (3بار)
اللهم اغفر المومنین و المومنات والمسلمین والمسلمات(من احیاء منهم ولاموات) (3بار)
استغفرالله ربی واتوبی الیه (400 بار خیلی آسونه جدی می گم امتحان کردم)
آیه الکرسی وسوره حمد(الحمدالله رب ....)وتوحید وفلق وناس وکافرون (3بار)
راستی اگه اول وآخر و وسط ماهم غسل کنین همه گناهاتون پاک می شه