امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیــه آبگوشت بادمجان و کشک {غذای محلی}

#1
طرز تهیــه آبگوشت بادمجان و کشک {غذای محلی} 1

اين هم يک نوع غذاي کرماني است. افرادي که دچار مشکل چاقي يا چربي خون بالا هستند، مي توانند از گوشت بدون چربي براي پخت غذا استفاده کنند.

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

کشک ساييده                             1 پيمانه

گوشت چرب با استخوان              500 گرم

نخود و لوبيا سفيد                       200 گرم

سيب زميني پوست کنده             1 عدد

پياز                                               يک عدد متوسط

بادمجان قلمي                               8 عدد

چغندر ورقه شده                           1 عدد

خيار                                              4 عدد

نمک، فلفل، زردچوبه                      به ميزان لازم


طرز تهيه:

نخود و لوبيا را از شب قبل خيس مي کنيم و هنگام پخت غذا، آب آن ها را خالي مي کنيم و مي شوييم.

پياز را چهار قاچ مي کنيم. گوشت استخوان دار را همراه با پياز و حبوبات، روي حرات قرار مي دهيم.

بعد از 2 ساعت، زردچوبه و فلفل و سيب زميني را اضافه مي کنيم.

پس از پخت سيب زميني، آن را از روي حرارت بر مي داريم. آب اين غذا نبايد خيلي کم باشد.

بادمجان ها را پوست گرفته و پس از خيس نمودن در آب و خشک کردن، در روغن سرخ مي کنيم و کنار مي گذاريم.

چغندرها را کف تابه گذاشته و روي آنها بادمجان مي چينيم. کمي از آب گوشت را روي آن ريخته و در تابه را مي گذاريم تا بپزند.

سپس نيمي از بادمجان ها را با مقداري آبگوشت و کشک مخلوط کرده و مي کوبيم. بعد به آبگوشت افزوده و حرارت را ملايم مي کنيم تا گرم بماند.

بقيه بادمجان ها را با چغندر پخته در ديس مي کشيم و کنار ظرف را با خيار پوست کنده و خرد شده تزيين مي کنيم.

مردم کرمان معتقدند که چغندر و خيار، گرمي بادمجان را مهار مي کنند.

انرژي کل غذا: 2700 کيلو کالري


موفق باشیــد

منبع : تبیان
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  “غذای بدون برنج” (15 پیشنهاد عالی و خوشمزه )
  غذاهای محلی گلستان؛ منویی پر از تنوع و خوشمزگی
  طرز تهیه کباب بادمجان با گوشت
  روشهایی برای رفع شوری کشک بادمجان
  استیک آبدار، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی!
  طرز تهیه یک غذای ۳۰ دقیقه‌ای ساده و خوشمزه با بادمجان
  یتیمچه بادمجان
  طرز تهیه حلوا محلی
Big Grin آموزش تهیه بادمجان شکم پر
  دستور پخت غذای فوری خوراک چیلی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان