31-03-2015، 2:40
خورش بوقلمون
مواد لازم:
گوشت بوقلمون 300 گرم
سیبزمینی دو عدد
شوید خشک دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده یک عدد
تخم آفتابگردان یک قاشق غذاخوری
روغنزیتون سه تا چهار قاشق غذاخوری
آب، نمک و زعفران به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت بوقلمون را به تکههای ریز قیمهای درآورده و به مدت یک ساعت در پیاز و زعفران قرار داده و در یخچال بگذارید.
سپس گوشتها را به همراه پیاز و روغنزیتون روی حرارت ملایم بگذارید و تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت 45 دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.
آنگاه سیبزمینی و تخم آفتابگردان را اضافه کنید.
وقتی گوشت و سیبزمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف موردنظر بکشید و در صورت دلخواه یک قاشق روغنزیتون روی آن بریزید.
در ضمن، میتوانید این خورش را با نان و برنج میل کنید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم:
گوشت بوقلمون 300 گرم
سیبزمینی دو عدد
شوید خشک دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده یک عدد
تخم آفتابگردان یک قاشق غذاخوری
روغنزیتون سه تا چهار قاشق غذاخوری
آب، نمک و زعفران به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت بوقلمون را به تکههای ریز قیمهای درآورده و به مدت یک ساعت در پیاز و زعفران قرار داده و در یخچال بگذارید.
سپس گوشتها را به همراه پیاز و روغنزیتون روی حرارت ملایم بگذارید و تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت 45 دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.
آنگاه سیبزمینی و تخم آفتابگردان را اضافه کنید.
وقتی گوشت و سیبزمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف موردنظر بکشید و در صورت دلخواه یک قاشق روغنزیتون روی آن بریزید.
در ضمن، میتوانید این خورش را با نان و برنج میل کنید.