22-03-2015، 13:08
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم برای تهیه خمیر:
مواد لازم برای تهیه لایه رویی:
روش تهیه:
1. ابتدا بیسكویت خرد شده، شكلات سفید و شیرعسلی را داخل كاسهای گود میریزیم. كره را در دو مرحله به آن اضافه كرده و آنقدر چنگ میزنیم تا خمیر یكدستی حاصل شود. اگر خمیر سفت شد و حالت خشك داشت به آن كمی كره اضافه میكنیم و اگر نرم و شل شد به آن مقداری پودر بیسكویت اضافه میكنیم تا خمیر نرم و یكدستی حاصل شود.
2. كف قالب ،كمربندی به قطر 26 سانتیمتر را سلفون یا كیسه نایلونی پهن میكنیم سپس خمیر را روی سلفون پهن كرده و 15 دقیقه داخل یخچال میگذاریم.
3. برای تهیه لایه خمیری تمام مواد ازجمله كرم پاتیسیر، پنیر و سمنو را با لیسك خیلی آرام هم میزنیم تا یكنواخت شوند سپس ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب جوش قرار میدهیم تا ذوب شود. ژلاتین ذوب شده را به مواد اضافه میكنیم و با لیسك هم میزنیم سپس مواد را روی خمیر منتقل كرده و به مدت 6 ساعت داخل یخچال میگذاریم.
4. درصورت تمایل میتوانیم پس از یك ساعت چیزكیك را از یخچال خارج كرده و سمنو و ژلاتین اضافی را كه در دستور داشتیم با هم مخلوط کنیم و یك لایه نازك داخل چیزكیك ریخته و داخل یخچال بگذاریم.
- پودر بیسكویت كرمدار وانیلی: 400 گرم
- كره: 150 گرم
- شیرعسلی: یك قاشق غذاخوری
- شكلات سفید ذوبشده: 50 گرم
- مواد لازم برای لایه پنیری چیزكیك:
- كرم پاتیسیر: 400 گرم
- پنیر لبنه یا خامهای: 400 گرم
- سمنو: 200 گرم
- پودر ژلاتین: یك قاشق غذاخوری سرصاف
- آب سرد: یكسوم لیوان معادل 80 میلی لیتر
مواد لازم برای تهیه لایه رویی:
- سمنو: 200 گرم
- پودر ژلاتین: یك قاشق غذاخوری
- آب: یكسوم لیوان معادل 80 میلیلیتر
روش تهیه:
1. ابتدا بیسكویت خرد شده، شكلات سفید و شیرعسلی را داخل كاسهای گود میریزیم. كره را در دو مرحله به آن اضافه كرده و آنقدر چنگ میزنیم تا خمیر یكدستی حاصل شود. اگر خمیر سفت شد و حالت خشك داشت به آن كمی كره اضافه میكنیم و اگر نرم و شل شد به آن مقداری پودر بیسكویت اضافه میكنیم تا خمیر نرم و یكدستی حاصل شود.
2. كف قالب ،كمربندی به قطر 26 سانتیمتر را سلفون یا كیسه نایلونی پهن میكنیم سپس خمیر را روی سلفون پهن كرده و 15 دقیقه داخل یخچال میگذاریم.
3. برای تهیه لایه خمیری تمام مواد ازجمله كرم پاتیسیر، پنیر و سمنو را با لیسك خیلی آرام هم میزنیم تا یكنواخت شوند سپس ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب جوش قرار میدهیم تا ذوب شود. ژلاتین ذوب شده را به مواد اضافه میكنیم و با لیسك هم میزنیم سپس مواد را روی خمیر منتقل كرده و به مدت 6 ساعت داخل یخچال میگذاریم.
4. درصورت تمایل میتوانیم پس از یك ساعت چیزكیك را از یخچال خارج كرده و سمنو و ژلاتین اضافی را كه در دستور داشتیم با هم مخلوط کنیم و یك لایه نازك داخل چیزكیك ریخته و داخل یخچال بگذاریم.