انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه یک چیزكیك خوشمزه با سمنو - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه یک چیزكیك خوشمزه با سمنو (/showthread.php?tid=216306)



طرز تهیه یک چیزكیك خوشمزه با سمنو - spent † - 22-03-2015

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه یک چیزكیك خوشمزه با سمنو 1


 مواد لازم برای تهیه خمیر: 


  •    پودر بیسكویت كرم‌دار وانیلی: 400 گرم
  •    كره: 150 گرم
  •    شیرعسلی: یك قاشق غذاخوری
  •    شكلات سفید ذوب‌شده: 50 گرم
  •   مواد لازم برای لایه پنیری چیزكیك:
  •    كرم پاتیسیر: 400 گرم
  •    پنیر لبنه یا خامه‌ای: 400 گرم
  •    سمنو: 200 گرم
  •    پودر ژلاتین: یك قاشق غذاخوری سرصاف
  •    آب سرد: یك‌سوم لیوان معادل 80 میلی لیتر


مواد لازم برای تهیه لایه رویی: 


  •    سمنو: 200 گرم
  •    پودر ژلاتین: یك قاشق غذاخوری
  •    آب: یك‌سوم لیوان معادل 80 میلی‌لیتر


روش تهیه: 

1. ابتدا بیسكویت خرد شده، شكلات سفید و شیرعسلی را داخل كاسه‌ای گود می‌ریزیم. كره را در دو مرحله به آن اضافه كرده و آنقدر چنگ می‌زنیم تا خمیر یكدستی حاصل شود. اگر خمیر سفت شد و حالت خشك داشت به آن كمی كره اضافه می‌كنیم و اگر نرم و شل شد به آن مقداری پودر بیسكویت اضافه می‌كنیم تا خمیر نرم و یكدستی حاصل شود. 

2. كف قالب ،كمربندی به قطر 26 سانتی‌متر را سلفون یا كیسه نایلونی پهن می‌كنیم سپس خمیر را روی سلفون پهن كرده و 15 دقیقه داخل یخچال می‌گذاریم. 

3. برای تهیه لایه خمیری تمام مواد ازجمله كرم پاتیسیر، پنیر و سمنو را با لیسك خیلی آرام هم می‌زنیم تا یكنواخت شوند سپس ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب جوش قرار می‌دهیم تا ذوب شود. ژلاتین ذوب شده را به مواد اضافه می‌كنیم و با لیسك هم می‌زنیم سپس مواد را روی خمیر منتقل كرده و به مدت 6 ساعت داخل یخچال می‌گذاریم. 

4. درصورت تمایل می‌توانیم پس از یك ساعت چیزكیك را از یخچال خارج كرده و سمنو و ژلاتین اضافی را كه در دستور داشتیم با هم مخلوط کنیم و یك لایه نازك داخل چیزكیك ریخته و داخل یخچال ‌بگذاریم.