05-03-2015، 19:01
بلو ولوت پاپ كیك
مواد لازم:
آرد: 150 گرم
كره: 90 گرم
شكر سفید: 90گرم
تخممرغ: دو عدد
پنیر خامهای: 60 گرم
بادام خردشده: 50 گرم
پودر بیسكویت: 50 گرم
آب گرم: 125 میلیلیتر (نصف لیوان)
بیکینگپودر: یكدوم قاشق چایخوری
وانیل: یكدوم قاشق چایخوری
پودر كاكائو: یك قاشق چایخوری
رنگ آبی خوراكی: به میزان لازم
روش تهیه:
1. ابتدا شكر، كره و پنیرخامهای را با یكدیگر مخلوط و داخل كاسه همزن میریزیم و آنقدر هم میزنیم تا یكدست شده و كمی پف كنند. سپس وانیل و تخممرغها را با بعد از 15 ثانیه اضافه كرده و هم میزنیم تا مواد مخلوط و یكدست شوند.
2. این كیك احتیاجی به هم زدن زیاد ندارد. در مرحله بعدی آرد را با بیكینگ پودر، پودر بیسكویت، بادام و پودر كاكائو مخلوط كرده و نیمی از این مخلوط را به مواد اضافه میكنیم و هم میزنیم، رنگ و بقیه آرد را داخل مایه كیك ریخته و همه مواد را دو دقیقه با درجه كند همزن هم میزنیم تا یكدست شوند.
3. این مایه را در قالب مخصوص پاپ كیك ریخته و 40 دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كردهایم، میپزیم. روی پاپ كیكها را میتوانیم با شكلات و انواع مغزهای مورد نظر یا ترافل و شكرهای رنگی تزئین كنیم.
مواد لازم:
آرد: 150 گرم
كره: 90 گرم
شكر سفید: 90گرم
تخممرغ: دو عدد
پنیر خامهای: 60 گرم
بادام خردشده: 50 گرم
پودر بیسكویت: 50 گرم
آب گرم: 125 میلیلیتر (نصف لیوان)
بیکینگپودر: یكدوم قاشق چایخوری
وانیل: یكدوم قاشق چایخوری
پودر كاكائو: یك قاشق چایخوری
رنگ آبی خوراكی: به میزان لازم
روش تهیه:
1. ابتدا شكر، كره و پنیرخامهای را با یكدیگر مخلوط و داخل كاسه همزن میریزیم و آنقدر هم میزنیم تا یكدست شده و كمی پف كنند. سپس وانیل و تخممرغها را با بعد از 15 ثانیه اضافه كرده و هم میزنیم تا مواد مخلوط و یكدست شوند.
2. این كیك احتیاجی به هم زدن زیاد ندارد. در مرحله بعدی آرد را با بیكینگ پودر، پودر بیسكویت، بادام و پودر كاكائو مخلوط كرده و نیمی از این مخلوط را به مواد اضافه میكنیم و هم میزنیم، رنگ و بقیه آرد را داخل مایه كیك ریخته و همه مواد را دو دقیقه با درجه كند همزن هم میزنیم تا یكدست شوند.
3. این مایه را در قالب مخصوص پاپ كیك ریخته و 40 دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كردهایم، میپزیم. روی پاپ كیكها را میتوانیم با شكلات و انواع مغزهای مورد نظر یا ترافل و شكرهای رنگی تزئین كنیم.