14-02-2015، 22:11
آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 45 دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر :
هویج رنده شده
2 پیمانه
تخم مرغ
3 عدد
شکر
1 پیمانه
روغن مایع
1 پیمانه
آرد
2 پیمانه
ماست
3 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر
2 قاشق مربا خوری
پوست رنده شده لیمو یا پرتقال
1 قاشق مربا خوری
دارچین
1 قاشق مربا خوری
گردو خرد شده
1 پیمانه
2 پیمانه
تخم مرغ
3 عدد
شکر
1 پیمانه
روغن مایع
1 پیمانه
آرد
2 پیمانه
ماست
3 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر
2 قاشق مربا خوری
پوست رنده شده لیمو یا پرتقال
1 قاشق مربا خوری
دارچین
1 قاشق مربا خوری
گردو خرد شده
1 پیمانه
مواد لازم برای کرم گاناش :
شکلات
200 گرم
خامه صبحانه
200 گرم
کره
20 گرم
200 گرم
خامه صبحانه
200 گرم
کره
20 گرم
طرز تهیه :
تخم مرغ وشکر را با همزن خوب زده و بعد روغن مایع را اضافه کرده و هم زده و ماست را اضافه کنید وهم بزنید مواد خشک را به ارد افزوده مخلوط کرده و 3 بار الک کنید و به تخم مرغها اضافه کنید گردوی خرد شده وهویج راهم اضافه کرده وقالب راچرب کنید ومایع را در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه بگذارید.
برای کرم گاناش هم شکلات به دمای محیط رسیده را در ظرف ریخته و روی بخار اب جوش (بطریق بن ماری) قرارداده و ذوب که شد خامه وکره را اضافه کنیدو بهم بزنید و بعد که کمی خنک شد روی کیک بریزید.
تخم مرغ وشکر را با همزن خوب زده و بعد روغن مایع را اضافه کرده و هم زده و ماست را اضافه کنید وهم بزنید مواد خشک را به ارد افزوده مخلوط کرده و 3 بار الک کنید و به تخم مرغها اضافه کنید گردوی خرد شده وهویج راهم اضافه کرده وقالب راچرب کنید ومایع را در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه بگذارید.
برای کرم گاناش هم شکلات به دمای محیط رسیده را در ظرف ریخته و روی بخار اب جوش (بطریق بن ماری) قرارداده و ذوب که شد خامه وکره را اضافه کنیدو بهم بزنید و بعد که کمی خنک شد روی کیک بریزید.