انجمن های تخصصی  فلش خور
㋡طرز تهیه کیک هویج با رویه گاناش㋡ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: ㋡طرز تهیه کیک هویج با رویه گاناش㋡ (/showthread.php?tid=211316)



㋡طرز تهیه کیک هویج با رویه گاناش㋡ - ❤ஜelenaaஜ❤ - 14-02-2015

㋡طرز تهیه کیک هویج با رویه گاناش㋡ 1

آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 45 دقیقه

مواد لازم برای 5 نفر :
هویج رنده شده
2 پیمانه
تخم مرغ
3 عدد
شکر
1 پیمانه
روغن مایع
1 پیمانه
آرد
2 پیمانه
ماست
3 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر
2 قاشق مربا خوری
پوست رنده شده لیمو یا پرتقال
1 قاشق مربا خوری
دارچین
1 قاشق مربا خوری
گردو خرد شده
1 پیمانه


مواد لازم برای کرم گاناش :
شکلات
200 گرم
خامه صبحانه
200 گرم
کره
20 گرم
طرز تهیه :
تخم مرغ وشکر را با همزن خوب زده و بعد روغن مایع را اضافه کرده و هم زده و ماست را اضافه کنید وهم بزنید مواد خشک را به ارد افزوده مخلوط کرده و 3 بار الک کنید و به تخم مرغها اضافه کنید گردوی خرد شده وهویج راهم اضافه کرده وقالب راچرب کنید ومایع را در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه بگذارید.

برای کرم گاناش هم شکلات به دمای محیط رسیده را در ظرف ریخته و روی بخار اب جوش (بطریق بن ماری) قرارداده و ذوب که شد خامه وکره را اضافه کنیدو بهم بزنید و بعد که کمی خنک شد روی کیک بریزید.