![پيراشكي 1](http://dc349.4shared.com/img/T4AxWaCa/s3/0.48388516366969136/_3_online.jpg)
مواد لازم براي خمير :
ـ تخم مرغ ۲ عدد
ـ روغن مايع ۳ قاشق غذا خوري
ـ ماست غليظ ۱ ليوان
ـ شكر ۲ قاشق غذا خوري
ـ بكينگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
ـ جوش شيرين ۱ قاشق مربا خوري
ـ آرد ۵/۴(چهارو نیم ) ليوان
ـ زعفران دم كرده يك قاشق غذا خوري
طرز تهيه :
جوش شيرين و پكينگ پودر و زعفران را در ماست بريزيد. در ظرف ديگري تخم مرغ ها را بشكنيد و خوب به هم بزنيد و شكر و روغن را به آن اضافه كنيد . ماست را به تخم مرغ اضافه كنيد و به هم زده سپس آرد را كم كم اضافه كنيد و خمير را ورز دهيد. روي خمير را بپوشانيد و به مدت ۴ساعت در دماي آشپز خانه بگذارید تا ور بيايد.
مواد لازم براي وسط پيراشكي :
ـ گوشت چرخ كرده بدون چربي ۵۰۰ گرم
ـ جعفري خرد و سرخ شده ۱ پيمانه
ـ پياز داغ ۴ قاشق غذاخوری
ـ رب گوجه فرنگي ۲ قاشق غذا خوري
ـ نمك و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
اگر دوست داشته باشيد ميتوانيد از گوشت مرغ استفاده كنيد و يا از مقدار گوشت كم كرده و موادي مثل نخود فرنگي يا سفيده تخم مرغ پخته خرد شده يا ... را جايگزين كنيد.
طرز تهيه مواد وسط پيراشكي :
گوشت چرخ كرده را با نمک و زردچوبه و فلفل سرخ کرده و يا با يك ليوان آب بپزيد. رب گوجه فرنگی اضافه کنید و صبر کنید تا آبش كاملا" به جوش رود . و با پياز داغ و جعفري مخلوط كنيد .
از خمير گلوله هايي به اندازه یک گردو برداشته و با وردنه به قطر ده سانتی مترپهن كنيد. و مقداري گوشت درآن بريزيد و لبه خمير را به هم آورذه و دور آن را بچينيد و در روغن و با حرارت کم سرخ کنید ویا در سینی فر گذاشته و روی آن با برس زرده تخم مرغ بزنید واز روش سرخ کردنی استفاده نکنید.