انجمن های تخصصی  فلش خور
پيراشكي - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: پيراشكي (/showthread.php?tid=201912)



پيراشكي - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 28-12-2014

پيراشكي 1

مواد لازم براي خمير :

ـ تخم مرغ ۲ عدد

ـ روغن مايع ۳ قاشق غذا خوري

ـ ماست غليظ ۱ ليوان

ـ شكر ۲ قاشق غذا خوري

ـ بكينگ پودر ۱ قاشق غذا خوری

ـ جوش شيرين ۱ قاشق مربا خوري

ـ آرد ۵/۴(چهارو نیم ) ليوان

ـ زعفران دم كرده يك قاشق غذا خوري

طرز تهيه :

جوش شيرين و پكينگ پودر و زعفران را در ماست بريزيد. در ظرف ديگري تخم مرغ ها را بشكنيد و خوب به هم بزنيد و شكر و روغن را به آن اضافه كنيد . ماست را به تخم مرغ اضافه كنيد و به هم زده سپس آرد را كم كم اضافه كنيد و خمير را ورز دهيد. روي خمير را بپوشانيد و به مدت ۴ساعت در دماي آشپز خانه بگذارید تا ور بيايد.

مواد لازم براي وسط پيراشكي :

ـ گوشت چرخ كرده بدون چربي ۵۰۰ گرم

ـ جعفري خرد و سرخ شده ۱ پيمانه

ـ پياز داغ ۴ قاشق غذاخوری

ـ رب گوجه فرنگي ۲ قاشق غذا خوري

ـ نمك و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

اگر دوست داشته باشيد ميتوانيد از گوشت مرغ استفاده كنيد و يا از مقدار گوشت كم كرده و موادي مثل نخود فرنگي يا سفيده تخم مرغ پخته خرد شده يا ... را جايگزين كنيد.

طرز تهيه مواد وسط پيراشكي :

گوشت چرخ كرده را با نمک و زردچوبه و فلفل سرخ کرده و يا با يك ليوان آب بپزيد. رب گوجه فرنگی اضافه کنید و صبر کنید تا آبش كاملا" به جوش رود . و با پياز داغ و جعفري مخلوط كنيد .

از خمير گلوله هايي به اندازه یک گردو برداشته و با وردنه به قطر ده سانتی مترپهن كنيد. و مقداري گوشت درآن بريزيد و لبه خمير را به هم آورذه و دور آن را بچينيد و در روغن و با حرارت کم سرخ کنید ویا در سینی فر گذاشته و روی آن با برس زرده تخم مرغ بزنید واز روش سرخ کردنی استفاده نکنید.