![]() |
پيراشكي - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: پيراشكي (/showthread.php?tid=201912) |
پيراشكي - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 28-12-2014 ![]() مواد لازم براي خمير : ـ تخم مرغ ۲ عدد ـ روغن مايع ۳ قاشق غذا خوري ـ ماست غليظ ۱ ليوان ـ شكر ۲ قاشق غذا خوري ـ بكينگ پودر ۱ قاشق غذا خوری ـ جوش شيرين ۱ قاشق مربا خوري ـ آرد ۵/۴(چهارو نیم ) ليوان ـ زعفران دم كرده يك قاشق غذا خوري طرز تهيه : جوش شيرين و پكينگ پودر و زعفران را در ماست بريزيد. در ظرف ديگري تخم مرغ ها را بشكنيد و خوب به هم بزنيد و شكر و روغن را به آن اضافه كنيد . ماست را به تخم مرغ اضافه كنيد و به هم زده سپس آرد را كم كم اضافه كنيد و خمير را ورز دهيد. روي خمير را بپوشانيد و به مدت ۴ساعت در دماي آشپز خانه بگذارید تا ور بيايد. مواد لازم براي وسط پيراشكي : ـ گوشت چرخ كرده بدون چربي ۵۰۰ گرم ـ جعفري خرد و سرخ شده ۱ پيمانه ـ پياز داغ ۴ قاشق غذاخوری ـ رب گوجه فرنگي ۲ قاشق غذا خوري ـ نمك و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم اگر دوست داشته باشيد ميتوانيد از گوشت مرغ استفاده كنيد و يا از مقدار گوشت كم كرده و موادي مثل نخود فرنگي يا سفيده تخم مرغ پخته خرد شده يا ... را جايگزين كنيد. طرز تهيه مواد وسط پيراشكي : گوشت چرخ كرده را با نمک و زردچوبه و فلفل سرخ کرده و يا با يك ليوان آب بپزيد. رب گوجه فرنگی اضافه کنید و صبر کنید تا آبش كاملا" به جوش رود . و با پياز داغ و جعفري مخلوط كنيد . از خمير گلوله هايي به اندازه یک گردو برداشته و با وردنه به قطر ده سانتی مترپهن كنيد. و مقداري گوشت درآن بريزيد و لبه خمير را به هم آورذه و دور آن را بچينيد و در روغن و با حرارت کم سرخ کنید ویا در سینی فر گذاشته و روی آن با برس زرده تخم مرغ بزنید واز روش سرخ کردنی استفاده نکنید. |