10-11-2014، 17:06
مواد لازم:
سه عدد
گوشت چرخكرده
200 گرم
پیاز
یک عدد
بادمجان
یک عدد
جعفري ساطوريشده
سه قاشق غذاخوري
پنيرپيتزا در صورت تمايل
100 گرم
رب گوجهفرنگي
دو قاشق غذاخوري
زردچوبه
يك قاشق مرباخوري
آب، نمك و فلفل
به ميزان لازم
طرز تهيه:
پياز را نگيني كرده و تفت ميدهيم تا به صورت طلايي دربيايد، بعد گوشت چرخكرده را اضافه و تفت ميدهيم. زردچوبه، نمك، فلفل، رب گوجهفرنگي و دو قاشق آب را به آن اضافه ميكنيم.
بادنجانها را به صورت حلقهاي يا نگيني درميآوريم و در ظرف ديگري سرخ ميكنيم و آن را به مواد گوشتي اضافه كرده و تفت ميدهيم و روي حرارت كم به مدت پنج دقيقه ميگذاريم تا مواد به خورد هم بروند. بعد آن را از روي حرارت برداشته، جعفري را اضافه كرده و هم ميزنيم. سر فلفلدلمهايها را بريده و داخل آن را خالي ميكنيم و مواد گوشتي را درون آن ميريزيم و روي آن را پنيرپيتزا ريخته و در فلفل را روي آن ميگذاريم. آنگاه فلفلها را داخل يك ظرف گذاشته، كف ظرف را به اندازه نيمسانت آب ريخته و در ظرف را گذاشته و روي حرارت ملايم يا داخل فر به مدت بيست دقيقه ميپزيم.
منبع : groohashpazi.blogfa