امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چگونگی تهیه کاپ کیک کدو حلوایی

#1
طرز تهیه ی کاپ کیک کدو حلوایی

مواد لازم جهت پخت کاپ کیک کدو حلوایی:


تخم‌مرغ سه عدد
شكر یك پیمانه
آرد دو پیمانه
شیر 1/4 پیمانه
نمك و هل و وانیل از هر کدام 1/8 قاشق چایخوری
دارچین نصف قاشق چایخوری
بیكینگ پودر یك و نیم قاشق چایخوری
كره 100 گرم
كدو حلوایی پخته 200 گرم(نصف پیمانه)

کاپ کیک کدوحلوایی یک کیک سالم ومغزی

طرز تهیه کاپ کیک کدو حلوایی :
تخم‌مرغ‌ها را خوب زده تا كرم رنگ و حجیم شوند سپس وانیل و شكر را به آن افزوده و می‌زنیم. كره ذوب شده، شیر و پوره كدو حلوایی را اضافه كرده و در حد مخلوط شدن می‌زنیم. مواد خشك (آرد، نمك، هل، دارچین و بیكینگ‌پودر) را با هم مخلوط كرده و الك می‌كنیم و به تدریج به مواد بالا افزوده و هم می‌زنیم. در قالب‌های مافین كپسول قرار داده و تا قالب را از مایه كیك پر می‌كنیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه قرار می‌دهیم.

نكته برای پودر کردن کدو حلوایی:
برای پوره كردن كدو حلوایی، آن را پوست كنده و خرد می‌كنیم و با كمی آب می‌پزیم تا نرم شود سپس از صافی رد كرده و در مخلوط‌كن پوره می‌كنیم.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان