چگونگی تهیه کاپ کیک کدو حلوایی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: چگونگی تهیه کاپ کیک کدو حلوایی (/showthread.php?tid=173765) |
چگونگی تهیه کاپ کیک کدو حلوایی - ɱɪɾʌʛє - 12-09-2014 طرز تهیه ی کاپ کیک کدو حلوایی مواد لازم جهت پخت کاپ کیک کدو حلوایی: تخممرغ سه عدد شكر یك پیمانه آرد دو پیمانه شیر 1/4 پیمانه نمك و هل و وانیل از هر کدام 1/8 قاشق چایخوری دارچین نصف قاشق چایخوری بیكینگ پودر یك و نیم قاشق چایخوری كره 100 گرم كدو حلوایی پخته 200 گرم(نصف پیمانه) کاپ کیک کدوحلوایی یک کیک سالم ومغزی طرز تهیه کاپ کیک کدو حلوایی : تخممرغها را خوب زده تا كرم رنگ و حجیم شوند سپس وانیل و شكر را به آن افزوده و میزنیم. كره ذوب شده، شیر و پوره كدو حلوایی را اضافه كرده و در حد مخلوط شدن میزنیم. مواد خشك (آرد، نمك، هل، دارچین و بیكینگپودر) را با هم مخلوط كرده و الك میكنیم و به تدریج به مواد بالا افزوده و هم میزنیم. در قالبهای مافین كپسول قرار داده و تا قالب را از مایه كیك پر میكنیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار میدهیم. نكته برای پودر کردن کدو حلوایی: برای پوره كردن كدو حلوایی، آن را پوست كنده و خرد میكنیم و با كمی آب میپزیم تا نرم شود سپس از صافی رد كرده و در مخلوطكن پوره میكنیم. |