امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طبخ دونر مرغ کبابی

#1
مواد لازم :
فیله مرغ : 500 گرم
فلفل دلمه ای رنگی : 1 عدد
فلفل سبز : 2 عدد
قارچ : 150 گرم
پیاز : 1 عدد بزرگ
گوجه فرنگی : 2 عدد
نمک، فلفل، زرد چوبه : به میزان لازم
آویشن : 1 ق م
نان باگت : همبرگری 5 عدد
پنیر پیتزا : 200 گرم

طرز تهیه :
ابتدا پیاز رو خلالی ریز خورد کرده و تفت میدیم .

بعد فیله های مرغ رو که باریک باریک خرد کرده به پیاز تفت خورده اضافه میکنیم.

رنگ مرغها که عوض شد فلفل سبزای خرد شده رو اضافه میکنیم.

فلفل سبزها که سبک شد گوجه فرنگی خرد شده رو اضافه میکنیم.

تو این مرحله باید اجازه بدین تا کاملا گوجه ها نرم و ابشون کشیده بشه بعد قارچها رو اضافه کنین.

سپس فلفل دلمه ای خلال شده رو اضافه میکنیم نباید اجازه بدین فلفل دلمه ای خیلی حرارت ببینه چون تلخ میشه.

بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم حدودا 1 تا 2 دقیقه تفت بخوره .

در آخر پودر آویشن رو اضافه و از روی حرارت برمیدارم.

سره نان باگت رو با چاقوی تیزی ببرین و جدا کنین بعد خمیر داخله نون رو در بیارین .

ابتدا کمی پنیر میریزین بعد از مواد گوشتی داخلشو پر میکنین (سعی نکنین با فشار قاشق مواد بیشتری داخله نان جا بدید چون باعثه خمیری شدنه داخله نون میشه ).

بعد در اخر روشو با پنیر پیتزا پوشش بدید .

نانهای پر شده رو داخل سینی فر بچینین و به مدت 10 دقیقه داخله فر از پیش گرم شده با درجه 180 قرار بدید تا پنیرها آب بشه
میتونین این غذا رو با سس فلفل تند میل کنین.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Wink طرز تهیه چیکن ساتای تایلندی با آناناس کبابی :)
  طرز تهیه سالمون کبابی با پیازچه
  طرز تهیه سالاد با سبزی های کبابی
  طرز تهیه ماهی قزل‌آلا کبابی
  طرز تهیه ماهی سالمون کبابی با سالسا<-:
Thumbs Up طرز تهیه سالاد هندوانه کبابی
  طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی
  طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی
  طرز تهیه میگو با شلیل کبابی
  آموزش پخت میگو کبابی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان