09-10-2014، 14:05

با یه غذای یونانی چطوری؟
این غذای خوشمزه مال کشور یونانه، یه خوراک با پاستا و سس سفید!
مام که خانواده ی اسپاگتیا! از هیچ غذایی با وجود اسپاگتی نمیتونیم بگذریم
مواد لازمش 3 قسمت میشه:
پایه ی پاستایی:
پاستا شکلی و ترجیحا لوله ای 2/1 بسته 500 گرمی
کره 20 گرم
تخم مرغ یک عدد کوچک!
سس گوشتی:
250 گرم گوشت چرخ شده
2 عدد پیاز
2 حبه سیر
1 عدد فلفل دلمه ای
گوجه فرنگی 3 عدد رنده شده
رب گوجه 2 قاشق
نمک و فلفل و زردچوبه
سس سفید پنیری:
2 پیمانه شیر
2 قاشق ارد
کره 40 گرم
نمک و فلفل
پنیر موتزارلا 2/1 پیمانه + 3 قاشق
برای سس گوشتی مثل مایه ی ماکارونی اول پیاز و سیر رو تفت میدیم بعد گوشت و فلفل دلمه ای و در آخر رب و گوجه و نمک و فلفل! به همین سادگی! میذاریمش کنار
پاستا رو توی آب جوش و نمک و کمی روغن میپزیم و آبکش میکنیم ، سرد که شد کره و تخم مرغ رو مخلوط میکنیم
برای سس پنیری هم، اول آرد رو توی شیر حل میکنیم و میذاریم روی حرارت متوسط تا غلیظ بشه و آردش بپزه، بعد نمک و فلفل و کره رو اضافه میکنیم
از روی حرارت برمیداریم و 2/1 پیمانه پنیر رو میریزیم و هم میزنیم
2 روش واسه ریختن توی ظرف، ترجیحا پیرکس باشه داریم:
اول پاستا بعد سس گوشتی و روش سس سفید رو بریزیم
یا این روش که خودمم اینطوری ریختم که پاستا رو با مایه ی گوشتی مخلوط میکنیم و بعد توی پیرکس میریزیم و روش سس سفید!
سس رو صاف میکنیم و روش 2 قاشق پودر سوخاری میپاشیم ، بعد 3 قاشق پنیر رو روش میدیم و توی فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه میذاریم ، تا روش یکم طلایی بشه!
بعدم با سس کچاپ میخوریم و حالشو میبریم!