پاستیتسیو - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: پاستیتسیو (/showthread.php?tid=182034) |
پاستیتسیو - Ƒαкє ѕмιƖє - 09-10-2014 با یه غذای یونانی چطوری؟ این غذای خوشمزه مال کشور یونانه، یه خوراک با پاستا و سس سفید! مام که خانواده ی اسپاگتیا! از هیچ غذایی با وجود اسپاگتی نمیتونیم بگذریم مواد لازمش 3 قسمت میشه: پایه ی پاستایی: پاستا شکلی و ترجیحا لوله ای 2/1 بسته 500 گرمی کره 20 گرم تخم مرغ یک عدد کوچک! سس گوشتی: 250 گرم گوشت چرخ شده 2 عدد پیاز 2 حبه سیر 1 عدد فلفل دلمه ای گوجه فرنگی 3 عدد رنده شده رب گوجه 2 قاشق نمک و فلفل و زردچوبه سس سفید پنیری: 2 پیمانه شیر 2 قاشق ارد کره 40 گرم نمک و فلفل پنیر موتزارلا 2/1 پیمانه + 3 قاشق برای سس گوشتی مثل مایه ی ماکارونی اول پیاز و سیر رو تفت میدیم بعد گوشت و فلفل دلمه ای و در آخر رب و گوجه و نمک و فلفل! به همین سادگی! میذاریمش کنار پاستا رو توی آب جوش و نمک و کمی روغن میپزیم و آبکش میکنیم ، سرد که شد کره و تخم مرغ رو مخلوط میکنیم برای سس پنیری هم، اول آرد رو توی شیر حل میکنیم و میذاریم روی حرارت متوسط تا غلیظ بشه و آردش بپزه، بعد نمک و فلفل و کره رو اضافه میکنیم از روی حرارت برمیداریم و 2/1 پیمانه پنیر رو میریزیم و هم میزنیم 2 روش واسه ریختن توی ظرف، ترجیحا پیرکس باشه داریم: اول پاستا بعد سس گوشتی و روش سس سفید رو بریزیم یا این روش که خودمم اینطوری ریختم که پاستا رو با مایه ی گوشتی مخلوط میکنیم و بعد توی پیرکس میریزیم و روش سس سفید! سس رو صاف میکنیم و روش 2 قاشق پودر سوخاری میپاشیم ، بعد 3 قاشق پنیر رو روش میدیم و توی فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه میذاریم ، تا روش یکم طلایی بشه! بعدم با سس کچاپ میخوریم و حالشو میبریم! |