02-09-2012، 15:53
مواد اولیه :
*روغن مایع ۱۱۰ گرم
*شکر دو قاشق سوپخوری
*خمیر مایه یک قاشق سوپخوری
*آرد ۴۵۰ گرم
*شیر ۱,۱/۴پیمانه
*بهبوددهنده نان ۱/۴قاشق چایخوری
*نمک ۱/۴قاشق چایخوری
مواد لازم میانی:
خرما بدون هسته ۲۵۰ گرم
گردو خرد شده ۱۵۰ گرم
دارچین یک قاشق چایخوری
زنجبیل نصف قاشق چایخوری
مواد لازم رویه:
زرده تخممرغ یک عدد
زعفران آب کرده یک قاشق چایخوری
شیر یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
خمیر مایه، شیر ولرم و شکر را با هم مخلوط کرده و در ظرف را میبندیم ۱۰ دقیقه زمان میدهیم تا خمیر مایه پف کند، سپس روغن مایع را به این مواد اضافه میکنیم و در انتها آرد الک شده، نمک و پودر بهبوددهنده را با هم مخلوط و کمکم به مواد بالا اضافه میکنیم، تا خمیر یکدست و لطیفی به دست آید. ۱۰ دقیقه خمیر را ورز داده و به مدت ۴۵ دقیقه استراحت میدهیم. از خمیر به اندازه یک گردو برداشته داخل آن را (خرما خرد شده، گردو، دارچین و زنجبیل که با هم مخلوط کردهایم) قرار میدهیم و طوری خمیر را جمع میکنیم که مواد میانی آن مشخص نباشد. روی آن را کمی فشار میدهیم و با برس مواد رویه را که با هم مخلوط کردهایم، روی کلوچهها میزنیم و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کردهایم به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم.
نکـــته:
بهبوددهنده ترکیباتی هستند که با ایجاد انعطافپذیری و افزایش قدرت تحمل خمیر در کلیه مراحل تولید نان اعم از مخلوط کردن، تخمیر و پخت سبب بهبود کیفی محصول نهایی میشوند.
غذاهای بیشتر :
*روغن مایع ۱۱۰ گرم
*شکر دو قاشق سوپخوری
*خمیر مایه یک قاشق سوپخوری
*آرد ۴۵۰ گرم
*شیر ۱,۱/۴پیمانه
*بهبوددهنده نان ۱/۴قاشق چایخوری
*نمک ۱/۴قاشق چایخوری
مواد لازم میانی:
خرما بدون هسته ۲۵۰ گرم
گردو خرد شده ۱۵۰ گرم
دارچین یک قاشق چایخوری
زنجبیل نصف قاشق چایخوری
مواد لازم رویه:
زرده تخممرغ یک عدد
زعفران آب کرده یک قاشق چایخوری
شیر یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
خمیر مایه، شیر ولرم و شکر را با هم مخلوط کرده و در ظرف را میبندیم ۱۰ دقیقه زمان میدهیم تا خمیر مایه پف کند، سپس روغن مایع را به این مواد اضافه میکنیم و در انتها آرد الک شده، نمک و پودر بهبوددهنده را با هم مخلوط و کمکم به مواد بالا اضافه میکنیم، تا خمیر یکدست و لطیفی به دست آید. ۱۰ دقیقه خمیر را ورز داده و به مدت ۴۵ دقیقه استراحت میدهیم. از خمیر به اندازه یک گردو برداشته داخل آن را (خرما خرد شده، گردو، دارچین و زنجبیل که با هم مخلوط کردهایم) قرار میدهیم و طوری خمیر را جمع میکنیم که مواد میانی آن مشخص نباشد. روی آن را کمی فشار میدهیم و با برس مواد رویه را که با هم مخلوط کردهایم، روی کلوچهها میزنیم و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کردهایم به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم.
نکـــته:
بهبوددهنده ترکیباتی هستند که با ایجاد انعطافپذیری و افزایش قدرت تحمل خمیر در کلیه مراحل تولید نان اعم از مخلوط کردن، تخمیر و پخت سبب بهبود کیفی محصول نهایی میشوند.
غذاهای بیشتر :