24-08-2014، 9:46
مواد لازم برای5 نفر:
برنج یک پیمانه
کاهوی پاک کرده نیم کیلو
زرده تخممرغ 2 عدد
کره 50 گرم
روغن برای سرخ کردن نان یک قاشق سوپخوری
خامه 90 گرم
آب به مقدار لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
نان باگت یک پیمانه، حبهای خرد شده
طرز تهیه:
برنج را شسته و با 2 لیوان آب پخته و دم کنید. بعد از کمی خنک شدن آن را داخل مخلوطکن به صورت پوره درآورده، کنار بگذارید.کاهو را ریز خرد کرده و با یک لیوان آب به مدت 5 دقیقه بپزید و بعد از کمی خنک شدن آن را نیز داخل مخلوط کن پوره کرده سپس از صافی بگذرانید.پوره برنج و کاهو را با 50 گرم کره مخلوط کرده و با 2 لیوان آب به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.
زرده های تخم مرغ را کمی زده و به تدریج به مخلوط بالا اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر بجوشانید. نمک، فلفل و خامه را نیز اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.نان باگت را در روغن سرخ کنید و داخل سوپ بریزید. سپس داغ داغ و یا به صورت خنک سرو کنید.
برنج یک پیمانه
کاهوی پاک کرده نیم کیلو
زرده تخممرغ 2 عدد
کره 50 گرم
روغن برای سرخ کردن نان یک قاشق سوپخوری
خامه 90 گرم
آب به مقدار لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
نان باگت یک پیمانه، حبهای خرد شده
طرز تهیه:
برنج را شسته و با 2 لیوان آب پخته و دم کنید. بعد از کمی خنک شدن آن را داخل مخلوطکن به صورت پوره درآورده، کنار بگذارید.کاهو را ریز خرد کرده و با یک لیوان آب به مدت 5 دقیقه بپزید و بعد از کمی خنک شدن آن را نیز داخل مخلوط کن پوره کرده سپس از صافی بگذرانید.پوره برنج و کاهو را با 50 گرم کره مخلوط کرده و با 2 لیوان آب به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.
زرده های تخم مرغ را کمی زده و به تدریج به مخلوط بالا اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر بجوشانید. نمک، فلفل و خامه را نیز اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.نان باگت را در روغن سرخ کنید و داخل سوپ بریزید. سپس داغ داغ و یا به صورت خنک سرو کنید.