22-08-2014، 16:04
کدو حلوایی طعم دارشده با جوز هندی، سیر و دانه گشنیز به همراه پنیر موتزارلا پیش غذایی فوق العاده است.
مناسب برای :8 نفر
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت
ارزش غذایی اردور موتزارلا و کدو حلوایی در هر وعده شامل 65 کیلوکالری، 2.7 گرم کربوهیدرات، 1.4 گرم قند، 4.2 گرم چربی، 2.6 گرم چربی اشباع شده، 3.8 گرم پروتئین است.
مواد لازم:
پنیر موتزارلای توپی
375 گرم
سیر
2 حبه
کدو حلوایی
1 عدد کوچک
ساقه مریم گلی تازه
1 عدد
فلفل چیلی قرمز تازه
1 عدد
دانه گشنیز
1 قاشق غذاخوری
پودر فلفل چیلی
1 قاشق چایخوری
جوز هندی رنده شده
مقدار کمی
روغن زیتون
مقداری
طرز تهیه:
- فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. کدو حلوایی را برش بزنید و دانههای آن را خارج کنید. کدوها را به اندازههای کوچکتر برش بزنید. پودر فلفل چیلی، دانه گشنیز خرد شده، پودر جوز هندی، سیر له شده، برگهای مریمگلی، روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و روی کدوها بمالید. آنها را روی سینی فر قرار دهید و به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند در فر بپزید.
- پوست کدوها را جدا کنید و آنها را به اندازههای کوچک ببرید. پنیرهای موتزارلا را نیز به همان سایز برش بزنید. فلفل چیلی قرمز را ورقه کنید. در یک سیخ چوبی، ابتدا حلقه فلفل چیلی قرمز را قرار دهید؛ (در صورت دلخواه میتوانید یک برگ ریحان را از وسط تا کنید و در آن قرار دهید) سپس تکه پنیر موتزارلا و در آخر تکه کدو حلوایی را قرار دهید. این کار را با تمام مواد تکرار کنید و در نهایت مقداری روغن زیتون روی آنها بریزید.