13-08-2014، 10:28
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نیم کیلو
زنجبیل تازه و پوست کنده
به مقدار لازم
سیر پوست کنده
ده حبه
آب
یک فنجان
روغن گیاهی
4 قاشق سوپ خوری
زیره
سه قاشق چای خوری
دانه گشنیز آسیاب شده
دو قاشق چای خوری
گوجه فرنگی متوسط پوست کنده و خرد شده
2 عدد
نمک
به مقدار لازم
فلفل آسیاب شده تازه
به مقدار لازم
آب لیمو
سه قاشق سوپ خوری
مواد لازم :
لوبیا سبز ( سر و دم آنها را زده و از وسط نصف کنید )نیم کیلو
زنجبیل تازه و پوست کنده
به مقدار لازم
سیر پوست کنده
ده حبه
آب
یک فنجان
روغن گیاهی
4 قاشق سوپ خوری
زیره
سه قاشق چای خوری
دانه گشنیز آسیاب شده
دو قاشق چای خوری
گوجه فرنگی متوسط پوست کنده و خرد شده
2 عدد
نمک
به مقدار لازم
فلفل آسیاب شده تازه
به مقدار لازم
آب لیمو
سه قاشق سوپ خوری
طرز تهیه :
زنجبیل و سیر را در مخلوط کن ریخته و نصف فنجان آب به آن افزوده و کاملا با هم مخلوط کنید . روغن را در یک ماهیتابه سر گشاد روی حرارت ملایم داغ کنید . پس از اینکه داغ شد زیره ها را در روغن ریخته و نیم دقیقه در روغن سرخ کنید .
زنجبیل و سیر را در مخلوط کن ریخته و نصف فنجان آب به آن افزوده و کاملا با هم مخلوط کنید . روغن را در یک ماهیتابه سر گشاد روی حرارت ملایم داغ کنید . پس از اینکه داغ شد زیره ها را در روغن ریخته و نیم دقیقه در روغن سرخ کنید .
مخلوط زنجبیل و سیر را به آن بیفزائید و به مدت دو دقیقه در روغن تفت دهید . سپس دانه گشنیز را نیز به آن اضافه کنید و چند دقیقه در روغن سرخ کنید . گوجه های خرد شده را روی مواد سرخ شده ریخته و دو دقیقه بپزید و در همان حال با پشت قاشق گوجه ها را له کنید . لوبیا ، نمک و یک فنجان آب را به مواد اضافه کنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا لوبیا کاملا ترد شود . درب ظرف را برداشته ، روی آن آب لیمو و سپس فلفل فراوان بریزید و شعله را زیاد کنید تا آب خوراک بخار شود .