![]() |
طرز تهیه ی لوبیا سبز تند (غذای هندی) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه ی لوبیا سبز تند (غذای هندی) (/showthread.php?tid=157766) |
طرز تهیه ی لوبیا سبز تند (غذای هندی) - || Mιѕѕ α.η.т || - 13-08-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]()
مواد لازم :
لوبیا سبز ( سر و دم آنها را زده و از وسط نصف کنید )نیم کیلو زنجبیل تازه و پوست کنده به مقدار لازم سیر پوست کنده ده حبه آب یک فنجان روغن گیاهی 4 قاشق سوپ خوری زیره سه قاشق چای خوری دانه گشنیز آسیاب شده دو قاشق چای خوری گوجه فرنگی متوسط پوست کنده و خرد شده 2 عدد نمک به مقدار لازم فلفل آسیاب شده تازه به مقدار لازم آب لیمو سه قاشق سوپ خوری
طرز تهیه :
زنجبیل و سیر را در مخلوط کن ریخته و نصف فنجان آب به آن افزوده و کاملا با هم مخلوط کنید . روغن را در یک ماهیتابه سر گشاد روی حرارت ملایم داغ کنید . پس از اینکه داغ شد زیره ها را در روغن ریخته و نیم دقیقه در روغن سرخ کنید . مخلوط زنجبیل و سیر را به آن بیفزائید و به مدت دو دقیقه در روغن تفت دهید . سپس دانه گشنیز را نیز به آن اضافه کنید و چند دقیقه در روغن سرخ کنید . گوجه های خرد شده را روی مواد سرخ شده ریخته و دو دقیقه بپزید و در همان حال با پشت قاشق گوجه ها را له کنید . لوبیا ، نمک و یک فنجان آب را به مواد اضافه کنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا لوبیا کاملا ترد شود . درب ظرف را برداشته ، روی آن آب لیمو و سپس فلفل فراوان بریزید و شعله را زیاد کنید تا آب خوراک بخار شود .
|