12-08-2014، 17:30
مواد لازم :
آرد برنج نيم لیوان
آرد گندم نيم لیوان
روغن نيم لیوان
آب هویج ۱ لیوان
شیر ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
آب یک لیوان
زعفران دم کرده به میزان لازم
گلاب نيم لیوان
هل به میزان لازم
طرز تهیه :
شکر و آب را روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود زعفران و گلاب و هل و شیر و آب هویج را به آن اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید. آرد برنج و آرد گندم را با روغن روی حرارت کم بگذارید و مدام به هم بزنید وقتی طلایی شد شهد را به آن اضافه کنید و مدام به هم بزنید و حرارت را خیلی کم کنیدتا زمانیکه حلوا غلظت لازم را پیدا کند .حلوا را در ظرف بریزید و با لبه قاشقی که از قبل چرب شده تزیین کنید.