امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه ماهی شکم پر با ماهی کفال

#1
طرز تهیه ماهی شکم پر با ماهی کفال 1
مواد لازم



مواد لازم

مقدار


1

‏ماهی کفال

١ ‏عدد درشت


2

‏آب*لیمو

۴ ‏قاشق غذاخوری


3

‏پیاز

١ ‏عدد


4

‏گردوی چرخ*کرده و قیسی

هر کدام 1 پیمانه


5

‏نمک و فلفل و ادویه

به مقدار لازم


6

‏کشمش و خلال بادام و فندق هر کدام

١ ‏پیمانه


[b]طرز تهیه[/b]

‏ماهی را شسته و به آن نمک، فلفل، ادویه و آب*لیمو زده و کنار می*گذاریم تا طعم مواد را به خود بگیرد. سپس پیاز را در روغن سرخ*کرده و به آن خلال بادام، ‏فندق، قیسی و گردوی چرخ شده را افزوده و تفت می*دهیم. شکم ماهی را با مخلوط فوق پر کرده و در سینی فر چرب شده قرار داده و کمی روی ماهی فشار می*آوریم تا مواد از شکم ماهی بیرون نریزد. سپس روی ماهی را با کاغذ فویل | ورق آلومینیوم | پوشانده و پس از یک ساعت آن را از فر خارج می*کنیم. در دیس ‏گذاشته و با جعفری و پیاز تزئین می*نماییم.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان