06-08-2014، 15:14
مواد لازم:
گوشت گوسفند 0.5 کیلو
نخود 1 پیمانه
پیاز 1 عدد درشت
اسفناج پاک کرده و خرد شده 1 کیلو
سیر دو حبه
آرد یک قاشق غذاخوری
نمک- فلفل- زردچوبه
آب نارنج
طرز تهیه:
ابتدا نخودها رو از شب قبل خیس می کنیم و سعی می کنیم پوست نخودها رو جدا کنیمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
پیاز را پوست گرفته خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم و به آن فلفل و زردچوبه می زنیم. سپس گوشت و نخود را اضافه کرده کمی تفت می دهیم. مقداری نمک ریخته و آب را اضافه کرده و میگذاریم کاملاً بپزددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
در مقدار کمی آب جوش میگذاریم اسفناجها دو سه قل بجوشد و به گوشت پخته شده اضافه می کنیمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
آرد را در مقداری آب حل کرده و با صافی به مواد اضافه می کنیم (دلیل استفاده از صافی اینست که آرد گلوله نشود)
آب نارنج را اضافه کرده و میگذاریم غذا جا بیفتد در پایان پخت یک سیر داغ حسابی درست کرده و به غذا اضافه می کنیمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
این غذا در شهر گرگان در ایام محرم حتما پخته شده و به همراه زرشک پلو با مرغ سرو می شود.
در اصل این غذا باید با آب نارنج پخته شود اگه نداشتید کمی آبلیمو بریزیددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
به نظر من که خیلی خوشمزه است حتما امتحان کنید.
گوشت گوسفند 0.5 کیلو
نخود 1 پیمانه
پیاز 1 عدد درشت
اسفناج پاک کرده و خرد شده 1 کیلو
سیر دو حبه
آرد یک قاشق غذاخوری
نمک- فلفل- زردچوبه
آب نارنج
طرز تهیه:
ابتدا نخودها رو از شب قبل خیس می کنیم و سعی می کنیم پوست نخودها رو جدا کنیمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
پیاز را پوست گرفته خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم و به آن فلفل و زردچوبه می زنیم. سپس گوشت و نخود را اضافه کرده کمی تفت می دهیم. مقداری نمک ریخته و آب را اضافه کرده و میگذاریم کاملاً بپزددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
در مقدار کمی آب جوش میگذاریم اسفناجها دو سه قل بجوشد و به گوشت پخته شده اضافه می کنیمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
آرد را در مقداری آب حل کرده و با صافی به مواد اضافه می کنیم (دلیل استفاده از صافی اینست که آرد گلوله نشود)
آب نارنج را اضافه کرده و میگذاریم غذا جا بیفتد در پایان پخت یک سیر داغ حسابی درست کرده و به غذا اضافه می کنیمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
این غذا در شهر گرگان در ایام محرم حتما پخته شده و به همراه زرشک پلو با مرغ سرو می شود.
در اصل این غذا باید با آب نارنج پخته شود اگه نداشتید کمی آبلیمو بریزیددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
به نظر من که خیلی خوشمزه است حتما امتحان کنید.