06-08-2014، 15:09

[b] مواد لازم[/b]
[b] مقدار[/b]
1
گوشت با استخوان
۵٠٠ گرم
2
پیاز
٢ عدد
3
لپه
١ پیمانه
4
سیر
٢ حبه
5
کشک
٢ پیمانه
6
برنج
٣ قاشق
7
نمک و زعفران و زردچوبه
به مقدار لازم
[b]طرز تهیه[/b]
پیازها را خلال کرده و به همراه گوشت در روغن تفت می دهیم. برنج و نمک و فلفل و سیر را به همراه لپه و آب به آنها اضافه می کنیم. وقتی گوشت ها پخت استخوان*های آن را خارج می کنیم و مواد فوق را می کوبیم. کشک را نیز ریخته و با پیاز داغ و نعنا داخل ظرف مناسبی کشیده و سرو می نماییم.