07-08-2014، 17:31

مواد لازم
مواد لازم
مقدار
ماهی قزل*آلا
۴ عدد
پیاز
٢ عدد
آب لیمو
نصف فنجان
جعفری
به مقدار لازم
روغن و نمک و فلفل
به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا ماهی*ها را تمیز شسته و در ظرفی با نمک و پیاز خردشده و آب لیمو آغشته می*کنیم. روغن را در ماهی*تابه داغ نموده و ماهی*ها را داخل آن گذاشته و می*گذاریم با حرارت متوسط خوب سرخ شود. پس از سرخ شدن به آرامی ماهی*ها را برداشته و در دیس می*چینیم و با جعفری آن را تزئین می*نماییم.