امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

عذر خواهی کارگردان معروف از همسرش در برنامه زنده (عکس

امروز، هنوز تموم نشده.” این نامه برنامه ایست که چند ماهی می شود از شبکه یک روی آنتن می رود و مخاطبان زیادی را برای خود دست و پا کرده است. شب گذشته (دوشنبه 6 مردادماه) سیروس مقدم کارگردان سریال پربیننده «مدینه» مهمان این برنامه بود و از اتفاقات و سختی ها و پشت صحنه های سریال مدینه با مردم ایران صحبت کرد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عذر خواهی کارگردان معروف از همسرش در برنامه زنده (عکس 1
نکته جالب توجه این اتفاق زمانی بود که مجری برنامه از سیروس مقدم خواست در پایان ماه رمضان اگر کسی را بخشیده یا از شخص خاصی طلب بخشش دارد روی آنتن زنده این کار را انجام دهد که سیروس مقدم اینگونه گفت: «من همین جا تمام کسانی را که به خاطر اضطرار یا ترس تا امروز به من دروغ گفته اند را می بخشم و امیدوارم این آخرین دروغی باشد که در زندگیشان گفته اند، اما همین جا می خواهم از همسر و پسرم معذرت خواهی کنم که در این مدت به خاطر فشار کارهایم کمتر کنارشان بودم و با من قهر کرده اند. پسرم که به من نیاز دارد، ولی چون مدام سر کار بودیم نمی شد کنارش باشم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عذر خواهی کارگردان معروف از همسرش در برنامه زنده (عکس 1
سیروس مقدم در بخش دیگری از صحبت هایش حرف جالبی زد: «من از همین جا به همسرم (الهام غفوری) سلام می کنم و اگر این برنامه را می بیند می گویم «بابا کوتاه بیا دیگه…» مجری برنامه که از این حرف سیروس مقدم حسابی شوکه شده بود، از او پرسید: «آقا مگر قهرید با هم؟!» که مقدم در جواب گفت: «بله… متاسفانه. الهام غفوری (متولد ۱۳۴۵ در تهران) تهیه کنندهٔ ایرانی، همسر سیروس مقدم کارگردان ایرانی می‌باشد که اکثر سریال‌های وی را تهیه کنندگی کرده است.
❤خیــــلی سـخته عاشــق کسی باشی که روحشــم خبــر نداشـتته باشه ولی خیلی شرینه عاشــقانه یواشکی نگاهش کنی تو دلت بگی دوست دارم❤

سربزنی خوشحال میشم
شهرک دخترانhttp://urbsgirls.blogfa.com /
کلبه کوچک کودکان سرطانی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://ilove1320.blogfa.com
http://sherziba.loxblog.comנڵכ ּۅݜتﮧ ﮧاے נڵ
پاسخ
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  آغاز فیلمبرداری سریال دنباله Band of Brothers توسط کارگردان جیمز باند
  دیالوگ های ماندگار فیلم های معروف !
  پرکارترین کارگردان های تاریخ سینما را بشناسید
  بهترین برنامه های صدا و سیما!
  کارگردان آکوامن تهیه‌کنندگی فیلم جدید Van Helsing را بر عهده گرفت
  کارگردان Ex Machina یک فیلم ترسناک جدید و کم هزینه را تولید خواهد کرد
  کارگردان فیلم The Avengers از پروژه سریال The Nevers محصول HBO کناره‌گیری کرد
  فصل هفتم برنامه خندوانه ساخته می‌شود
  برنامه ۹۹ عادل فردوسی پور مجوز پخش زنده دریافت نکرد
  اطلاعات جدید از برنامه همرفیق شهاب حسینی؛ نوید محمدزاده یکی از مهمان‌ها

پرش به انجمن: