امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شامی پوک

#1
Star 
شامی پوک 1
موادلازم:گوشت مغزران بدون چربی گوساله500گرم،لپه450گرم،پبازمتوسط دو عدد،تخم مرغ پنج تاشش عدد،زردچوبه نصف قاشق چایخوری،زعفران دم کرده یک قاشق چایخوری،نمک وفلفل وروغن به میزان لازم    Heartطرزتهیه:گوشت رابه قطعات مناسب برش زده ومی شوئیم.سپس گوشت، پیازخردشده وزردچوبه راباچهاریاپنج پیمانه آب می پزیم.لپه شسته وازقبل خیس کرده رابه گوشت اضافه واجازه می دهیم کاملاًبپزدبه طوری که آب آن  کاملاًتمام شودولی ته نگیرد.پس ازسردشدن آن راچرخ می کنیم ویکی یکی تخم مرغ هارابه شامی افزوده،نمک،فلفل وآب زعفران رانیزاضافه می کنیم.(مایه این شامی به غلظت ماست کیسه ای می باشد)درتابه مناسب مقداری روغن ریخته وشامی هارادرروغن داغ شده باحرارت ملایم سرخ می کنیم.Heart                                                       
مدت زمان پخت:دوالی سه ساعت            انرژی کل این غذا:3215کیلوکالری
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان