11-07-2020، 14:26
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-07-2020، 14:27، توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ.)
در مواد کتلت از آرد نخودچی استفاده کنید تا کتلت ترد داشته باشید استفاده از آرد گندم و آرد سوخاری باعث نرم و خمیر شدن کتلت میشود.
فوت و فنهای طلایی برای داشتن شامی ترد و خوشمزه
شامی کباب یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که علاوه بر ایران در افغانستان و هند نیز پخته میشود. شامی کباب را اکثر مردم با کتلت به اشتباه یکی میدانند. اما این دو غذا با یکدیگر فرق دارند. در شامی کباب از سیبزمینی و گوشت استفاده میشود، اما در طرز تهیه کتلت فقط از سیب زمینی استفاده میشود. شامی کباب را میتوان به عنوان وعده پیشغذا و یا وعده اصلی برای شام و نهار میل نمود
ترفندهای طلایی برای داشتن کتلت ترد و خوشمزه
۱. بهتر است در شامی از گوشت چربی دار استفاده شود.
۲. مقدار گوشت بیشتر از سیب زمینی باشد.
۳. آب پیاز و سیب زمینی حتما گرفته شود.
۴. مقداری از سیب زمینی که در کتلت استفاده میکنید پخته باشد و مقداری خام.
۵. در مواد کتلت از آرد نخودچی استفاده کنید تا کتلت ترد داشته باشید استفاده از آرد گندم و آرد سوخاری باعث نرم و خمیر شدن کتلت میشود
۶_از جمله سبزیهایی که باعث خوش عطر و طعم شدن شامی میشوند شنبلیله مرزه و ترخون میباشند.
۷. بهترین ادویه برای شامی، پودر پیاز و سیر، پودر تخم گشنیز پودر زیره و فلفل میباشد.