08-08-2012، 13:14

مواد لازم
آرد برنج نیم کیلو
روغن ۲۵۰ گرم
پودر قند ۱۲۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
گلاب نصف یک چهارم لیوان
هل کوبیده یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه
روغن و پودر قند را با هم مخلوط کرده و تخم مرغ با آرد و هل، برنج و گلاب را به آن اضافه کرده وخمیر ی به دست می آید.خمیر را در نایلون ریخته و به مدت ۲۴ ساعت گذاشته سپس از خمیر به اندازه یک گلوله کوچک کمی از فندق بزرگتر بر می دارم داخل سینی فر می گذاریم بعد با قالب نون برنجی که مثل مهر روی آن را نقش می زنیم و داخل فر با دمای ۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم ، این شیرینی پف می کند پس دقت نمایید که گلوله های خمیر را بزرک نگیرید.