![طرز تهیه کیک برنجی(غذای کره ای) 1](http://www.seemorgh.com/modules/iContent2/Files/66909.jpg)
دستور اول تهیه کیک برنجی:
مواد اولیه
4 فنجان برنج هندی
25 گرم بادام هندی
نارگیل مکعبی خرد شده
پودر هل
شیره قند4 فنجان
آب 4 فنجان
طرز تهیه
برنج را از شب پیش خیس کنید
صبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید
سپس آن را آسیا کنید
ظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید ،بعد از 5 دقیقه به آن بادام هندی آسیاب شده ، نارگیل ، پودر هل و شیره قند اضافه کنید
کیک برنجی
وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیا شده را به آن اضافه کنید
سپس آن را مخلوط کنید و خواهید دید که کمی نرم می شود
سپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شود
بعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته ، آن را پخش کنید و دوباره مخلوط درست کرده را داخل آن بریزید
روی آن روغن بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید
![طرز تهیه کیک برنجی(غذای کره ای) 1](http://www.seemorgh.com/images/iContent/1389-6/doodh-sannan1.jpg)
![طرز تهیه کیک برنجی(غذای کره ای) 1](http://www.seemorgh.com/images/iContent/1389-6/doodh-sannan2.jpg)
![طرز تهیه کیک برنجی(غذای کره ای) 1](http://www.seemorgh.com/images/iContent/1389-6/composite-thumb.jpg)
دستور دوم تهیه کیک برنجی:
3 فنجان برنج پخته شده
2 عدد تخم مرغ خوب زده شده
3 قاشق غذاخوری آرد
2/1 فنجان شیر
1 قاشق غذاخوری نمک
تخم مرغ های زده شده را با برنج پخته و خنک شده مخلوط کنید ، سپس آرد و شیر را به آن اضافه کنید . با قاشق آن را در ظرفی که می خواهید داخل فر بگذارید ، بریزید و آن را با یک نان شیرینی فشار داده ، آن را پرس کنید تا به اندازه و ضخامت دلخواه شما برسد . آن را بپزید تا زمانیکه دو طرف آن قهوه ای شود . با کره و شربت به عنوان کیک داغ یا دسر کنار غذا سرو کنید .
![طرز تهیه کیک برنجی(غذای کره ای) 1](http://www.seemorgh.com/images/iContent/1389-6/idly-stand.jpg)
![طرز تهیه کیک برنجی(غذای کره ای) 1](http://www.seemorgh.com/images/iContent/1389-6/idly-sambar.jpg)